≡ Meniu

Whirlpool GOA 6425 S, plită incorporabilă cu finisaj pe sticlă cristal

Plita incorporabilă Whirlpool GOA 6425 S e una dintre noile apariții de la acest brand și care are o suprafață ceva mai deosebită decât restul – cristal. Plitele ce le știu de până acuma au sticlă neagră dar există variante și pe alte culori. Arată mai bine decât multe alte plite și mă refer la cele pe gaz. Alături de aceasta puteți opta pentru un cuptor argintiu sau chiar negru. Nu se asortează cu un cuptor alb dar există unele culori care se potrivesc cu orice.

Alternativele sale sunt destul de multe deoarece aceasta nu e o plită chiar ieftină. Există și plite electrice care arată diferit deoarece nu au grătar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool GOA 6425 S, plită incorporabilă cu finisaj pe sticlă cristal

Alimentarea pe gaz oferă avantaje ca: randament ridicat sau cost de folosire redus. Poate că o plită electrică consumă mai mult, doar că există și cele cu inducție care gătesc mai repede (randament mai mare) deci timpul de utilizare e mai scurt. E dotată cu 4 arzătoare și fiecare arzător are propria siguranță. Astfel la stingerea flăcării, alimentarea e oprită pentru a evita viitoare neplăceri.

Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite: arzătoare normale, arzător mare Wok și arzător mic. Cel mare are o putere de 3.5 kW și care e destul de mare. Oricum puterea poate fi reglată de la buton. Pe partea de design are următoarele caracteristici: finisaj pe sticlă, culoare Quartz Light, 4 arzătoare și panou frontal.

Plusuri: are arzător Wok, grătar din fontă, finisaj elegant, fiabilitate, panou de control interesant etc.
Minusuri: nu oricine și-o permite (pentru o plită pe gaz, prețul e cam mare).

Whirlpool GOA 6425 S e un aparat electrocasnic destul de elegant și performant. Pentru cei care au nevoie de mai multă funcționalitatea, o plită electrică oferă un panou de control cu butoane touch și diverse funcții. Pachetele promo de tip cuptor+ plită se adresează celor care nu au un model preferat și vor doar niște incorporabile la promoție. Reducerile de prețuri sunt destul de semnificative iar cei care țin la buget, pot alege cu încredere o plită și un cuptor de la acest brand sau de la altul (la fel de cunoscut).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Adrian

    ‘Lichidele vărsate pe suprafaţa fierbinte a plitei pot deteriora sticla.’ – din manualul de functionare. (din pacate am citit dupa ce am patit-o).Ce garantie poti avea la un produs cu care incalzesti si faci mancare. Butoanele sunt asezate neergonomic si se pot incazi.Suprafata plata nu poate prelua lichide. In service se stie de problema dar schimbarea sticlei nu face obiectul garantiei desi este defect de fabricatie ca NU rezista in timp (pot aparea pete in INTERIORUL sticlei – costa 600 ron. Acest gen de produs (de fapt aceasta sticla este produsa de un singur producator, sigla se schimba) sunt O GLUMA PROASTA pe spatele cumparatorului.

Lasă un comentariu