≡ Meniu

Whirlpool GOA 6425 WH, plită incorporabilă cu grătar din fontă

Plita Whirlpool GOA 6425 WH e un incorporabilă și spre deosebire de restul care sunt pe gaz, acesta are un finisaj elegant. Poate că e mai scump un cuptor cu plită decât un aragaz, dar funcționalitatea e mai ridicată, spațiu ocupat redus și eleganță. Aragazul ocupă spațiu și nu e la fel de spațios la interior ca un cuptor (chiar și plita e îngustă). Cu acele pachete promo veți economisi bani dar și timp, deoarece nu mai trebuie să căutați prea mult un cuptor/plită.

Dacă e să optați pentru o așa plită, trebuie să optați pentru un cuptor corespunzător. Eu aș alege unul negru deoarece finisajul pe inox nu prea se sortează cu sticla. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool GOA 6425 WH, plită incorporabilă cu grătar din fontă

Pe partea de caracteristici speciale are: grătar din fontă, 3 arzătoare normale, 1 arzător mare de tip Wok, alimentare cu gaz, panou de control standard cu butoane push-up. Panoul e așezat frontal unde e și mai accesibil, dar există plite și cu panou așezat în lateral. Aprinderea arzătoarelor se face prin apăsare și rotire. Deci nu are buton suplimentar pentru aprindere cum au aragazurile.

Puterea arzătoarelor diferă în funcție de dimensiunea lor și fiecare are siguranță pentru oprire alimentare. Pe partea de design are: finisaj pe culoarea albă care se datorează sticlei dar și cele menționate mai sus. Nu are sens să le mai repet dar și așa nu prea sunt multe de spus la o plită pe gaz. Cele electrice oferă ceva mai multe funcții și controlul e cu butoane touch, de aceea prețul e mai mare.

Plusuri: are arzător Wok, grătar realizat din fontă, finisaj din sticlă – Cristal, ușor de folosit și arată bine.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Whirlpool GOA 6425 WH e un aparat incorporabil modern și recent lansat de acest producător. El nu e alături de un cuptor incorporabil adică nu face parte dintr-un pachet promo (plită+cuptor). După cum am precizat anterior, arată foarte bine și un cuptor de la același brand ar fi ideal. Chiar dacă nu sunt multe cuptoare care au aceeași culoare, există unele culori care se asortează cu orice – negru și argintiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu