Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool GOF 7523/TB, plită cristal cu 5 arzătoare

Plita incorporabilă Whirlpool GOF 7523/TB e una destul de specială și arată mai bine în realizate decât în pozele de prezentare. Chiar dacă are arzătoare clasice, finisajul e destul de elegant (finisaj lucios din sticlă). Plitele cu 5 arzătoare sunt ceva mai scumpe deoarece oferă ceva în plus, iar în acest caz e vorba de un arzător mai puternic și un design reușit. Am pus atât o poză, cât și o prezentare video cu o plită similară. Chiar dacă nu e vorba același model, nu veți vedea vreo diferență.

O plită electrică nu se poate compara cu cea de jos deoarece randamentul e diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool GOF 7523/TB, plită cristal cu 5 arzătoare

Are alimentare pe gaz dar și electrică pentru sistemul de aprindere al arzătoarelor. Panoul de control e destul de simplu și costă în cele 5 butoane de tip push-up. Pentru a aprinde un arzător trebuie doar să apăsați și rotiți butonul corespunzător. Arzătorul mare e de tip Wok, adică are 2 inele de ardere pentru un randament mai bun. La alte branduri arzătoarele Wok pot fi la fel sau chiar mai special.

Fiecare arzător are siguranță care e o dotare destul de bună pentru că oprește alimentarea cu gaz la stingerea flăcării. Puterea acestei plite e destul de mare datorită celui de al 5-lea arzător. Oricum, nu veți găsi multe plite cu arzătoare de 4.8 kW, poate doar dacă au Wok. Spre deosebire de plitele ieftine, la acesta suprafața plitei e din sticlă cristal care dă un plus de eleganță. Pentru instalare aveți nevoie doar de dimensiunile nișei, adică mă refer la partea inferioară a plitei.

Plusuri: are grătare din fontă, putere totală instalată destul de mare, design elegant, preț corect, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool GOF 7523/TB poate fi pusă pe blat și poate ocupa destul de mult spațiu datorită lățimii sale. Majoritatea plitelor de pe piață au 4 arzătoare și panou de control frontal, dar depinde și de spre care discutăm. Sunt destul de multe tipuri, dar varianta recomandată de mine e ideală pentru cei care gătesc zilnic pentru întreaga familie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu