≡ Meniu

Whirlpool GOF 7523/SB, plită cu 5 arzătoare și grătare din fontă

Whirlpool GOF 7523/SB e o plită incorporabilă ceva mai deosebită și care poate fi folosită pentru a găti mult. Mă refer la mai multe feluri de mâncare sau chiar să puneți un vas mare. Plita unui aragaz e destul de mică deoarece e îngustă și nu are aprindere integrată. Ar mai fi de adăugat și designul, care la acesta e mult elegant. Se datorează sticlei negre dar și grătarelor individuale. Deci fiecare zonă de gătit are propriul arzător. .

Poate că pare cam scumpă, însă trebuie menționat că e nevoie și de un cuptor iar acela poate fi de la orice brand (trebuie respectat doar designul). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool GOF 7523/SB, plită cu 5 arzătoare și grătare din fontă

Ca și arzătoare numeroase și de dimensiuni variabile. Oricum cel mare are și un inel de ardere diferit astfel că puterea maximă a arzătorului e de 4.8 kW. Alimentarea sa e pe gaz și astfel randamentul e ceva mai mare, adică mâncare e gata într-un timp mai scurt.

Un arzător mare are o putere pe măsură și e bine că fiecare arzător are propriul grătar din fontă. Astfel curățarea sa se face mai ușor și poate că nici nu veți folosi toate arzătoarele. Zonele de gătit sunt următoarele: două de 1.75 kW, una Wok de 4.8 kW, una mică de 1 kW și cea mare de 3kW. Dimensiunile sale sunt generoase și spre deosebire de o altă plită e cu 10-15 cm mai mare. La instalare se ține cont de dimensiunile nișei și nu neapărat cele ale plitei. Poate ocupa mult spațiu pe blat dar puteți lua o plită și cu mai puține arzătoare (2-3-4). Dacă nu aveți cum să conectați această plită la o alimentare cu gaz, singura soluție ar fi o plită electrică simplă sau cu inducție.

Plusuri: are multe arzătoare, randament ridicat, ușor de instalat, arzător Wok și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool GOF 7523/SB e un aparat modern care merită să-l achiziționați deoarece e oferit de un brand cunoscut și oferă multe avantaje (le-am enumerat mai sus). E ușor de folosit această plită deoarece arzătorul se aprinde prin apăsarea și rotirea butonului corespunzător arzătorului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu