≡ Meniu

Whirlpool GOR 6416 NB, plită incorporabilă cu sticlă

Whirlpool GOR 6416 NB e una dintre cele mai vândute și apreciate plitele pe gaz de la acest brand. Mulți optează pentru această plită deoarece arată bine și finisajul negru lucios îi dă un plus de eleganță. Se poate opta pentru un cuptor de la același brand dacă sunteți fan, dar nu e o regulă. Puteți găsi un cuptor bun și de la un alt producător deoarece sunt destui producători cu experiență în domeniu. Nu vă puteți lua numai după recenziile utilizatorilor deoarece există plite mai noi care, de exemplu, nu au recenzii. Optați pentru care plită vi se pare mai bună și principalul.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și cele cu finisaj pe inox dar nu mi se par la fel de elegante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool GOR 6416 NB, plită incorporabilă cu sticlă

Toate arzătoare sunt cu alimentare cu gaz dar aprinderea electrică e prezentă și ea, deci e nevoie și de acea alimentare electrică. E mult mai simplu să aprindeți arzătorul cu o singură mână decât să vă folosiți de un chibrit sau de o bricheta (asta ar presupune că trebuie să folosiți ambele mâini). Nu toate plitele dispun de acest sistem de aprindere electrică, însă sunt foarte puține cele care au buton dedicat pentru aprinderea electrică (cele foarte ieftine).

Designul e negru lucios, iar butoanele sunt argintii pentru a ieși mai bine în evidență. De aceea am și pus acel clip de la final care vă ajută să faceți alegerea corectă. Poate fi pusă fără probleme pe orice blat deoarece nu are o adâncime mare (e doar ceva mai lată decât unele).

Plusuri: grătare realizate din fontă (material de uz îndelungat), aspect plăcut, fiabilă și ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool GOR 6416 NB arată destul de bine de aceea am pus și clipul de mai jos care e cu o prezentare a unei plite similare. Nu oferă arzător Wok dar și dacă ar fi avut, prețul ar fi fost mai piperat. Pentru cei ce nu știu, acel arzător e ceva mai puternic dar nu cred că e nevoie de acel plus de putere.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Costea Traian Silviu

    Unde pot comanda un gratar de mic de fonta ptr. plita whirlpool 6416 NB 4 arzatoare

Lasă un comentariu