≡ Meniu

Whirlpool GOS 6413 NB, plită incorporabilă cu finisaj cristal

Plita incorporabilă Whirlpool GOS 6413 NB e una destul de fiabilă și care poate fi următoarea alegere. Alături de aceasta eu aș opta pentru un cuptor electric negru, dar nici unul cu inox nu ar fi exclus pentru că restul aparatelor din bucătărie pot fi pe inox. Dacă v-ați decis pentru astfel de aparate, înseamnă că preferați stilul modern. Poate că nu știți, dar există aparate și în stil rustic cu un preț parcă ceva mai mare. Pentru acele aparate e necesar și un mobilier corespunzător, parchet/gresie în stil clasic etc.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul și variantele fără sticlă neagră. Pachetele promo vă ajută să economisiți bani (de la 100 până la 500 de lei, depinde de valoarea pachetului). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool GOS 6413 NB, plită incorporabilă cu finisaj cristal

Arzătoarele sunt diferite și puterea diferă în funcție de dimensiunea lor (direct proporțională). Cel mare e de 3.5 kW și nu e de tip Wok (nu are inel de ardere suplimentar). Panoul de control e clasic cu butoane de tip push-up și e mai pe colț unde arzătoarele sunt mai mici. Mi se pare normal să fie pe dreapta deoarece veți folosi butoanele cu mâna dreaptă.

La instalare se ține cont de dimensiunile nișei pentru a decupa secțiunea necesară din blat. La cuptor e ceva mai diferit, dacă nu se poate incorpora în prezentul mobilier se poate face unul suplimentar ori îl puneți peste blat (depinde de bucătărie și poziționarea mobilierului). Fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială deoarece e vorba de un parat de la un brand foarte cunoscut și experimentat.

Plusuri: e destul de puternică, instalarea e destul simplă, grătare rezistente, fiabilă și ușor de utilizat.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool GOS 6413 NB e un aparat modern deoarece se instalează diferit (pe blat). Chiar și cuptorul trebuie instalat într-un corp special sau cel care-l aveți deja. Spun asta pentru cei care au avut doar aragazuri până acuma. Eu consider că acea diferențe de preț e justificată deoarece plita are suprafață cu sticlă neagră și aprinderea electrică e la o mână (apăsați și rotiți).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu