≡ Meniu

Whirlpool MWD 319 WH, cuptor cu microunde foarte ieftin

Acest Whirlpool MWD 319 WH e un alt model aflat la promoție și care e interesant. Spun asta pentru că are tehnologie de distribuire uniformă a căldurii (3D), un design plăcut, suficiente funcții și un interior încăpător. Din poza de jos se poate observa cel mai bine cum arată și cam cât este de mare. La un așa preț, nu pot spune că aduce ceva în plus dar e important și de ce brand e oferit. Acea tehnologie de care am spus mai sus vă ajută atunci când vreți să gătiți ceva pentru dumneavoastră.

Prețul mi se pare corect și cred că nu trebuie ratată o astfel de promoție. Dacă nu vă place acest model, mai sunt și altele care poate v-ar interesa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool MWD 319 WH, cuptor cu microunde foarte ieftin

Chiar și cu un volum de 20 litri și cu acele funcții, acest aparat nu înlocuiește cuptorul unui aragaz sau unul incorporabil. Ideea e că nu poate găti pentru o familie ci are niște funcții clasice și eventual poate să gătească o farfurie mică cu ceva.

Bineînțeles, există rețete speicale pentru aceste aprate și le găsiți pe internet. Unele cuptoare mai mari cu grill, vă permit să gătiți ceva diferit datorită acelei capacități de încălzire superioare. Fiecare cuptor are în interior un suport rotund însă e nevoie și de un vas pe care să puneți mâncarea. Bineînțeles, nu se pot face cuptoarele ovale, de aceea acel volum e unul orientativ și nu vă veți folosi de tot.

După cum am precizat, funcțiile sale sunt cele clasice: menținere cald, decongelare, traptă de topire a ciocolatei, gătit și fierbere. Toate acestea sunt ilustrate cu ajutorul unor pictograme iar butonul de mai jos e timerul (cronometrul) cu care se poate seta timpul. Dimensiunile sale sunt cam aceleași ca și la restul, deci poate fi pus în locul vechiului model, iar greutatea e de circa 12 kg.

Plusuri: toate acele funcții, tehnologie de gătire 3D, ușor de folosit și fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

dacă nu vă place cine știe ce model, Whirlpool MWD 319 WH poate fi o soluție mai bună deoarece economisiți bani, timp (e pe stoc) și mâncarea încălzită în acesta e ca și cum ar fi fost gătită chiar atunci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu