≡ Meniu

Whirlpool SPIW 418 Inverter, AC A++ cu Hepa și Inverter

Whirlpool SPIW 418 Inverter e un aparat de aer condiționat foarte bun deoarece are clasa A++ pe partea de răcire, Inverter, admisie a aerului în 4 direcții și tehnologia 6th Sense (Air Flow, Power Saver, Sleep, Auto Restart etc). E un model premium destinat celora cu un buget mediu înspre mare care vor să aibă o atmosferă plăcută în cameră și un consum mic de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri că vine vorba despre răcire, încălzire ori consum mic de curent. În unele condiții poate că ai nevoie de mai mult de 18000 btu și de aceea îți recomand un model cu 24000 btu care e SPIW 422.

Whirlpool SPIW 418 Inverter, AC A++ cu Hepa și Inverter

Pe partea de specificații se poate lăuda cu o capacitate de 18000 Btu, cu clasa A++ pe partea de răcire și A pe partea de încălzire (pe unele magazine online e trecut invers, dar pe site-ul Whirlpool e trecut cum am menționat eu).
Nu aș putea spune că e un aparat zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 46 decibeli la unitatea interioară, acest nivel depinzând în mare parte de cum setați aparatul și de vremea de afară. Cel mai scăzut nivel e de 20 decibeli și e la nivel de șoaptă.
Conform cerințelor CE, toate aparatele de aer condiționat trebuie să fie dotate cu Inversor, iar acesta îndeplinește această condiție. Cu o astfel de dotare aparatul acesta e unul care consumă până la 50% mai puțin decât altele care nu au Inverter.
Dacă alte modele vin la pachet cu kit de instalare inclus, acesta nu are așa ceva.

Pentru achiziția unui astfel de AC ar fi că vine de la un brand de top, că are o fiabilitate crescută, că nu e zgomotos (după cum ziceam, acest lucru depinde și de setări), că are numeroase funcții utile (inclusiv Sleep) și că are multiple filtre.
Contra achiziției ar fi lipsa kitului pentru instalare.

De final pot recomanda acest electrocasnic celora cu un nivel ridicat de cultură care nu vor să doarmă pe podea atunci când temperaturile nu sunt suportabile. Aerul furnizat e unul foarte curat grație filtrării Hepa care filtrează aerul în proporție de 99%.
Evident că poți să-i extinzi garanția cu până la 2 ani suplimentari, dar eu zic că e suficient cât are standard.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu