≡ Meniu

Whirlpool Supreme Care FSCR10428, mașină de spălat de ultimă generație

Mașinile de spălat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 e dotată cu tehnologie Zen care e similară cu cea Direct Drive de la alte modele (doar denumirea diferă). Nu orice serie poate oferi toate acele tehnologii utile și e destul de ușor de observat că e un model premium (panou de control mult mai avansat iar ușa e mai mare).

Alternativele sunt destul de multe deoarece discutăm de un buget destul de mare în acest caz și sunt multe mașini până în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool Supreme Care FSCR10428, mașină de spălat de ultimă generație

Fiind o mașină cu încărcare frontală, are performanțe ceva mai bune decât la cele cu încărcare superioară. Modelele compacte au mai puține dotări și de aceea sunt mai ieftine. Are cea mai bună capacitate de centrifugare de pe piață – 1400 RPM, adică rufele vor fi stoarse destul de bine, dar tot e nevoie de un uscător de rufe ori să le puneți la uscat acele rufe.

Poate spăla până la 10 kg de rufe și unele programe limitează această capacitate pentru a obține rezultatul dorit. Chiar dacă clasa de eficiență la spălare e A, cea la consumul de energie e A+++ deoarece mașina consumă undeva la 0.95 kWh într-un program standard.

Programele de spălare numeroase sunt un plus pentru o mașină și o mare parte dintre ele le știți de la modele similare. Ca și dotări, mașina prezintă următoarele: timp rămas, motor Direct Drive (am amintit mai sus), SoftMove, Fresh Care, recomandare dozare detergent și picioare ajustabile (ca la oricare altă mașină). Dimensiunile sunt importante atunci când vreți să o puneți în locul vechiului model.

Plusuri: are multe tehnologii inteligente incorporate, consum redus de resurse, spală mult și rezultatele sunt foarte bune.
Minusuri: e ceva mai mare.

Whirlpool FSCR10428 e una din seria Supreme Care cu tehnologie Al 6lea Simț dar nu e singura tehnologie incorporată. Din clipul de la final vă puteți face o idee destul de bună despre modelul prezentat mai sus. Ideea e că are un panou de control mult mai bun și selectarea programului ori a unei funcții e mult mai simplă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu