≡ Meniu

Whirlpool Supreme Care FSCR10431, model 6th Sense cu 10 kilograme

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 e un model premium de spălat rufe deoarece are o capacitate de stocare de 10 kilograme, clasa A+++ și multiple programe care ajută la spălarea țesăturilor de diferite feluri. În cazul în care ai o familie numeroasă ori o pensiune atunci modelul acesta e unul pentru tine. O să poți spăla foarte multe haine, iar economiile la factura de curent vor fi impresionante deoarece într-un program normal consumă 0,48 kWh.

Nu aș putea spune că e un aparat care să fie scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri la spălarea diferitelor tipuri de țesături.

Whirlpool Supreme Care FSCR10431, model 6th Sense cu 10 kilograme

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu multe lucruri, dar aș evidenția capacitatea mare de 10 kilograme, clasa de eficiență energetică A+++ precum și numărul mare de programe.
Mașina e una dotată cu încărcare frontală, iar pentru a vedea ce se întâmplă e dotat cu un ecran LCD pe care sunt afișate diferite informații legate de spălare (timp rămas etc).
Vine cu o viteză de centrifugare de 1400 rotații care vă va ajuta în special la a avea rufe mai bine stoarse.
Modelele de la Samsung au Eco Bubble, iar acesta are un program Eco care are un consum redus de resurse.

Pro achiziția acestui model ar fi nivelul de zgomot redus, că e foarte eficient la spălare, garanția îndelungată, eficiența energetică, că vine de la un brand de top și că poate spăla o cantitate mare de haine.
Contra ar fi că nu are Fuzzy Logic. Având în vedere capacitatea de încărcare foarte mare eu zic că o astfel de funcție nu prea și-ar fi avut rostul deoarece e clar că aparatul e destinat celora care vor să spele 8-10 kilograme și nu celora cu 1-2 kilograme. 😉

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine, să poată spăla o cantitate mare de rufe și să nu coste prea mult atunci îți recomand acest model.
Nu trebuie să ai reticențe datorită faptului că e un model românesc deoarece doar brandul e unul din România, aparatul fiind făcut în altă țară de producători consacrați.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu