≡ Meniu

Whirlpool Supreme Care FSCR70414, model cu 6th Sense

Pentru cei interesați de un model de mașină de spălat rufe care să aibă o clasă de eficiență energetică foarte bună, zgomot redus la spălare și care să nu fie greu de folosit recomand Whirlpool Supreme Care FSCR70414. Această mașină e una premium care are ceva similar Fuzzy Logic, mai exact Al Șaselea Simț, iar prin intermediul acesteia economisiți multe resurse.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un produs de top de la un producător care se află în topul preferințelor, dar și vânzărilor deoarece face produse de calitate.
Vizual se prezintă foarte bine, lucru vizibil de alături. Panoul de comandă e unul poziționat central și e unul foarte modern în comparație cu ce vedem la alte modele.

Whirlpool Supreme Care FSCR70414, model cu 6th Sense

Pe partea de specificații se laudă cu cuva încăpătoare de 7 kilograme, cu consumul mic de curent (datorat clasei A+++) și cu viteza de centrifugare de 1400 rotații. O viteză mare de centrifugare e utilă întrucât va stoarce mai bine rufele.
Aș fi fost tentat să spun că nu are Fuzzy Logic, dar nu e așa deoarece mașina vine cu 6th Sense, un sistem care detectează încărcătura și în funcție de aceasta adaptează resursele.
Poate că am fi așteptat de la aparat să fie unu zgomots din moment ce e așa de performant, dar nu e așa. În timpul spălării are un nivel de zgomot de 53 decibeli, iar pe timpul centrifugării are 76.

Pro achiziția acestui model ar fi consumul mic de curent, că are o capacitate de încărcare peste medie, că vine cu un excelent raport între preț și calitate și că are o fiabilitate bună.
Contra achiziției ar fi că nu vine cu o capacitate de încărcare ceva mai mare (9 kilograme, mai exact).

Deci, dacă ești interesat de un electrocasnic care să te ajute să faci economii de resurse (că e vorba de apă sau curent) atunci un model Supreme Care ar fi excelent. Are grijă de rufele tale, dar și de bugetul tău lunar deoarece o să te ajute să economisești bani pe timpul utilizării.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu