≡ Meniu

Whirlpool Supreme Care FSCR80412, model premium clasa A+++

Whirlpool Supreme Care FSCR80412 e o mașină de spălat premium care vine cu o capacitate de 8 kilograme și clasa A+++ de eficiență energetică, motiv pentru care se adresează celora cu o familie mare care vor să facă economii mari de curent. O să întrebați dacă vine cu Fuzzy Logic, iar răspunsul meu e că vine cu 6th Sense care e o alternativă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim unul dintre cele mai avansate aparate de la Whirlpool. În cazul în care dorești un model Supreme Care cu o capacitate de încărcare superioară atunci îți recomand FSCR90425 care suportă 9 kilograme.
Pe partea de design arată foarte bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Panoul de comandă e mult diferit în comparație cu modelele standard, iar acest lucru e sesizabil din panoul de comandă modern.

Whirlpool Supreme Care FSCR80412, model premium clasa A+++

Caracteristici care te-ar interesa în cadrul acestui model ar fi clasa A+++ de eficiență energetică, nivelul de zgomot la spălare de 53 decibeli și cele 1400 rotații. Aceste caracteristici te vor ajuta să speli mai eficient o cantitate mai mare de rufe cu un efort minim.
Multă lume se uită doar la clasa de eficiență energetică și neglijează centrifugarea care e una foarte importantă deoarece ajută ca rufele să nu trebuiască să fie ținute prea mult la uscat, ele fiind mai stoarse prin procesul de centrifugare.

Avantajele achiziționării unui produs precum acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand de încredere, nivelul de zgomot nu prea mare, multitudinea de programe și tehnologia Al 6lea Simț.
Dezavantaje sunt, mai exact faptul nu vine cu o capacitate de încărcare superioară. Eu zic că nu e un dezavantaj prea mare întrucât dacă vreți ceva cu o capacitate mai mare atunci vă puteți orienta înspre Whirlpool FSCR90425.

De final pot spune că acest model e unul de cea mai bună calitate, mai exact se adresează celora cu un buget peste medie și care vor să spele eficient o cantitate mare de rufe cu un consum minim de resurse.
Din clipul de alături puteți vedea prezentarea clasei din care face parte acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu