≡ Meniu

Whirlpool Supreme Care FSCR90425, model premium cu Al 6lea Simț

Pentru cei interesați de un model de mașină de spălat rufe care să aibă o eficiență energetică excelentă și un cost de achiziție corect recomand modele Supreme Care precum Whirlpool Supreme Care FSCR90425. Vine ca un ajutor pentru cei interesați de un model care să poată spăla mult deoarece are o capacitate de 9 kilograme, iar consumul de curent e de 0,86 kWh (consum caracteristic clasei A+++ de eficiență energetică).

Având în vedere că are o capacitate mare de încărcare și clasa A+++ eu zic că nu costă mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. În cazul în care vrei o mașină tot din seria aceasta, dar care să aibă o capacitate mai mică atunci îți recomand FSCR70414, model cu 7 kilograme care are un preț inferior.

Whirlpool Supreme Care FSCR90425, model premium cu Al 6lea Simț

Pe partea de specificații acest model e unul care stă excelent întrucât are 1400 rotații, capacitate de 9 kilograme, un nivel de zgomot scăzut și consum mic de curent.
Nu are Fuzzy Logic, dar are multe caracteristici care suplinesc acest neajuns.
Modelele acestea noi vin cu 6th Sense, lucru care te va ajuta în a economisi resurse și să a spăla rufele mai bine.
Producătorul acestui aparat se laudă că l-a făcut cât mai silențios, fiind oarecum comparabil cu un restaurant liniștit. La nivelul de zgomot mă refer, acest nivel fiind atunci când e procesul de spălare deoarece la centrifugare e altă poveste.

Avantaje în a achiziționa un astfel de aparat ar fi că are un preț bun, fiabilitatea ridicată, viteza de centrifugare ok și consumul de curent mic.
Contra achiziției ar fi că e cam modern, iar persoanele vârstnice s-ar putea să-și prindă urechile. Panoul ce comandă e unul poziționat central cu ecran foarte mare și multe indicații.

Pentru cei interesați de un aparat cu care să poți spăla eficient diferite tipuri de țesături atunci acest model ar fi recomandarea mea, mai mult cu cât poate spăla mult. De aceea eu aș recomanda un model precum acesta celora care au o familie numeroasă ori care vor ceva pentru o pensiune.
Alături avem un clip de prezentare a acestei serii. Păcat că nu e în engleză, dar e bine și așa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu