≡ Meniu

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110, uscător clasa B cu 6th Sense

Uscătorul de rufe Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 se potrivește cu orice mașină de spălat rufe mare. Nu ar avea sens să luați un uscător performant pentru o mașină de spălat care nu poate spăla mai mult de 6-7kg, deoarece pentru anumite țesături, cantitatea de rufe care poate fi introdusă e mai mică. Deci, vă recomand o mașină cu încărcare de 7-9 kg iar acestea sunt ceva mai multe anul acesta decât cum am văzut anul trecut. Arată destul de bine iar anumite model au ușă transparentă ca la mașinile de spălat, însă nu vrea vă ajută la nimic.

Aceste aparate sunt ceva mai scumpe decât mașinile de spălat dar există și variante accesibile, doar că nu sunt eficiente energetic și nu pot usca la fel de bine (sunt necesare mai multe programe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110, uscător clasa B cu 6th Sense

Se poate usca până la 7 kg de rufe iar cu programul corespunzător, veți obține rezultatele dorite. Are cam la fel de multe programe cât o mașină de spălat – 13. Cu alte cuvinte, oferă programe care corespund cu cele ale mașinilor, pentru a nu vă încurca: lenjerie, mix, delicate, lână, bumbac etc. Mai mult ca sigur că veți alege programul mix deoarece nu prea aveți cum să aveți chiar așa de multe rufe de același fel (aceeași țesătură).

Funcțiile speciale oferite de acest aparat sunt următoarele: Al 6-lea Simț, ecran LED (afișează cele mai importante informații ale programului) și programare întârziată.

Plusuri: suficiente programe de uscare, consum redus de resurse, al 6-lea Simț, capacitate decentă de încărcare etc.
Minusuri: nu e chiar silențios la centrifugare.

Whirlpool DDLX 70110 este un aparat care nu ar trebui să lipsească din nici o locuință deoarece poate fi un ajutor destul de mare. Poate fi pus lângă mașina de spălat rufe deoarece simplificați totul. Sunt destul de multe modele iar acesta pare să aibă un preț foarte bun pentru ce oferă și nici nu e vorba de un model banal din segmentul inferior. În general, modelele mai avansate au un consum mai mic de energie dar cu trecerea timpului și aceste aparate sunt tot mai eficiente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu