≡ Meniu

Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410, uscător 6th Sense

Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410 e un uscător de rufe modern cu 6th Sense și pompă de căldură. Consumul de curent e unul minim deoarece are clasa de eficiență energetică A++. O să vă ajute să economisiți resurse prețioase prin faptul că are Al Șaselea Simț, iar asta se traduce prin un senzor care detectează cantitatea, iar în funcție de aceasta adaptează apa, timpul și energia necesară uscării.
Acesta e un uscător modern pentru cei interesați să economisească timp, spațiu și bani.

Modelul acesta de Supreme Dryer are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat extrem de bun la uscat de rufe. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. Costul e unul corect, lucru care poate fi văzut și de aici.

Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410, uscător 6th Sense

Pe partea de specificații se evidențiază cu capacitatea mare de 7 kilograme, ecranul LED mare, numărul mare de programe și nivelul scăzut de zgomot (65 decibeli).
Cele 14 programe sunt utile spălării diferitelor tipuri de țesături. Deci, utilizarea e una destul de similară mașinii de spălat. Are și program pentru lână așa încât să nu aveți probleme cu acest tip de țesătură. În acest sens are tehnologia Wool Excellence.
Dacă sunteți preocupați că va ocupa mult spațiu atunci trebuie spus că nu ocupă mai mult loc decât o mașină de spălat.
Putem spune că stă ok pe partea de fiabilitate deoarece are o garanție de 2 ani care poate fi extinsă cu ajutorul serviciului Garanția Plus.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand solid, că are tehnologii care economisesc resurse și ușurința în utilizare.
Contra achiziției nu ar fi ceva deoarece e un aparat de la Whirlpool – numărul unu la nivel mondial la producția de electrocasnice.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să te ajute să uști hainele atunci acest model ar fi recomandarea mea. Un aparat precum acesta ar fi recomandarea mea în cazul în care locuiești la bloc ori nu ai un loc unde să uști hainele la soare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu