≡ Meniu

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420, uscător cu 6th Sense

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420 e un uscător de rufe cu încărcare frontală pentru cei interesați de a usca rufe eficient și fără a distruge țesăturile. În acest sens aparatul e dotat cu multiple programe așa încât să se poată spăla o paletă largă de țesături.
Un uscător nu e un lux, ci o necesitate atunci când nu stai la curte și vrei să uști rapid rufele. În plus, economisești timp și spațiu.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi. Din imaginea de alături poți vedea cât de bine arată, iar la final am pus un clip cu o mașină care are incorporat un astfel de aparat. Ca aspect sunt foarte similare.

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420, uscător cu 6th Sense

Capacitatea de 8 kilograme te va ajuta să poți usca o cantitate mare de rufe, iar nivelul de zgomot e unul scăzut așa încât să nu-ți deranjezi vecinii.
E un model cu Al Șaselea Simț, iar acest lucru presupune că aparatul simte, adaptează și controlează. Are un senzor care detectează încărcătura, iar în funcție de aceasta se adaptează cantitatea de resurse (mai exact apa). Mai apoi controlează timpul și energia necesare îndeplinirii „misiunii”.
Eu aș alege un astfel de aparat deoarece te ajută să economisești spațiu și timp. Nu îți mai trebuie sârme să pui la uscat, iar uscarea se realizează rapid. Dacă le pui să se usuce pe sârmă sau ață atunci ai nevoie și de clame care în unele cazuri distrug materialul, dar așa te-ai scăpat de o grijă.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că are un consum redus de curent (clasa A++ de eficiență energetică) și că poate usca o capacitate mare de rufe.
Contra achiziției nu ar fi ceva.

Deci, dacă vrei un aparat care să arate bine și să poată usca multe rufe într-un timp scurt și cu resurse minime atunci acest model ar fi recomandarea mea.
În clipul alăturat e o mașină de spălat Supreme și trebuie menționat că în acest articol e prezentat un uscător, dar am pus clipul alăturat întrucât ambele arată la fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu