≡ Meniu

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420, uscător de rufe modern

Uscătorul de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420 e o alegere nu chiar accesibilă pentru oricine. Are un design premium care evidențiază faptul că e un uscător ceva mai avansat. Pot spune că arată precum o mașină de spălat, dar nici nu sunt prea multe deosebiri, chiar și ușa e transparentă. E destul de apreciat de utilizatori și nu văd ce i-ar putea reproșa deoarece vine cu cele mai noi tehnologii și dotări de pe piață.

dacă nu aveți o mașină de spălat, vă recomand una foarte performantă deoarece trebuie să spele cam la fel cât și uscă. Nu sunt multe astfel de mașini, dar mai există și varianta să introduceți rufele în uscător după două programe de spălare (atunci nu e nevoie de o mașină prea mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool Supreme Dryer HSCX 90420, uscător de rufe modern

E un model cu încărcare foarte bună – 9 kg, și nu orice uscător oferă peste 7 kg. E dotat cu un afișaj digital ceva mai special și selectarea opțiunii dorite se face ușor pentru că sunt pictograme corespunzătoare. Clasa de eficiență energetică e A++ și la uscare are A, astfel, consumul într-un program standard e de 2.19 kWh.

Programele sale sunt multe dar și utile: aerisire, lenjerie, bumbac, lână, sintetice, ușor de călcat, delicate etc. Pe partea de funcții are: anti-încrețire a țesăturii, abur, informații ecran LCD, amânare pornire și uscare prin condensare. Același sistem de uscare îl găsim și la restul, dar nu e nevoie de altul ținând cont de rezultatele oferite.

Pe partea de design, se poate observa destul de ușor că are o ușă cu contur cromat, panou de control interesant pe care e inscripționat 6th Sense. Un model așa de performant are și dimensiuni ceva mai generoase, însă doar adâncimea e ceva mai mare – de 66 cm.

Plusuri: uscă foarte multe rufe, tehnologie al 6lea Simț, destule programe de spălare, clasa energetică A++.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool HSCX 90420 e un aparat destul de avansat și nu am ce să-i reproșez. Pot spune că nu se adresează oricui deoarece are un preț destul de mare și care poate depăși bugetul multora dintre voi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu