≡ Meniu

Whirlpool TDLR 60112, model cu 6th Sense și 6kg

Whirlpool TDLR 60112 e un electrocasnic adresat celora interesați de o mașină care să ocupe puțin loc (are 40cm) și care să facă economie de curent (are clasa A+++ de eficiență energetică).
Tehnologia incorporată e la zi, iar printre cele 12 programe se numără unul antibacterian. Un exemplu de tehnologie utilă e 6th Sense care va ajuta în a obține un consum scăzut de resurse deoarece e Fuzzy Logic sub altă denumire.

Modelul TDLR 60112 e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu e complicat de utilizat și vine cu multe tehnologii utile.
Alături se poate vedea mai bine cum arată acest model, mai exact are un aspect caracteristic modelelor noi de la Whirlpool.

Whirlpool TDLR 60112, model cu 6th Sense și 6kg

Viteza de centrifugare e una de 1000 rotații ceea ce e suficient în cazul unei mașini precum aceasta de 6 kilograme.
Evident că are afișaj de tip LED pe care sunt afișate diferite informații așa încât dvs. să fiți informat legat de ce face aparatul ori cât mai are de spălat.
În cazul în care doriți să spălați o cantitate redusă de rufe atunci acest lucru e posibil cu un consum mic de resurse mulțumită caracteristicii Al Șaselea Simț.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că nu va ocupa prea mult loc, numărul mare de programe și consumul redus de curent.
Contra achiziției ar fi că nu are Eco Bubble, dar are ceva similar numit Wave Motion care are aceleași rezultate la 15 grade precum la 40 grade.

Deci, dacă vrei un aparat care să nu coste prea mult și care să spele bine atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Aș fi dorit să pun și un clip video cu acest model pentru a vă convinge că arată bine, dar în prezent nu există așa ceva.
Multă lume nu cunoaște brandul Whirlpool și de aceea trebuie să vă spun că e vorba despre unul din Statele Unite care e numărul unu la nivel mondial. A intrat în România imediat după anii 90 și ne bucurăm de calitatea produselor sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu