≡ Meniu

Whirlpool TDLR 60210, model clasa A cu Wave Motion

Whirlpool TDLR 60210 este o mașină cu încărcare verticală adresată celora care nu au prea mult spațiu pentru o mașină și care vor ceva eficient, clasa de eficiență energetică fiind A+++. Nu va trebui să spălați de mai multe ori pe zi întrucât vine cu o capacitate de 6 kilograme pe zi ceea ce e suficient pentru o familie formată din 3+4 persoane.

Modelul acesta de 40 centimetri vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar noi putem spune că pe acești bani primim un aparat care e premium. Dotări din această categorie ar fi Wave Motion (echivalent Eco Bubble, adică va spăla rufele la o temperatură mică, rezultatul fiind comparabil spălării la 40 grade) și 6the Sense (echivalent Fuzzy Logic). Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată și că e un aparat cu afișaj LED pe care sunt afișate diferite informații care v-ar interesa.

Whirlpool TDLR 60210, model clasa A cu Wave Motion

Pe partea de caracteristici acest model vine cu o capacite de 6 kg, 1200 rotații pentru centrifugare și un nivel de zgomot scăzut la spălare de 59 decibeli.
Numărul de programe e unul mare, iar dacă vrei să speli ceva rapid atunci te va ajuta programul rapid precum și Al Șaselea Simț.
Când achiziționezi electrocasnice trebuie să te uiți la clasa de eficiență energetică întrucât pe parcursul utilizării s-ar putea să-ți recuperezi banii de câteva ori.
Aparatul e dotat și cu un program antibacterian numit Antibacterial 95 care e un program special pentru curățarea rufelor.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că vine de la un brand de top, fiabilitatea crescută, că arată bine, numărul mare de programe, economia de resurse pe care o face și tehnologiile incorporate.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat care să spele bine și care să facă economie de resurse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul producător e unul din SUA și se află pe locul 1 la producția de aparatură electrocasnică.
Mulți dintre cei care achiziționează un produs electro neglijează diferiți factori care fac economii de resurse și deci de bani. Modelul acesta e dotat cu multiple tehnologii care ajută mediul înconjurător, dar și buzunarul tău.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu