≡ Meniu

Whirlpool TDLR 65210, mașină clasa A+++ cu 6th Sense

Whirlpool TDLR 65210 e o mașină care poate spăla o cantitate de 6,5 kilograme de haine cu un consum mic de curent și fără a ocupa mult loc acolo unde o poziționați. Din punct de vedere energetic consumă foarte puțin întrucât are clasa A+++ de eficiență energetică.
Venind cu 6th Sense înseamnă că aparatul are Fuzzy Logic și în acest fel se adaptează resursele în funcție de necesar și de cât de încărcată e cuva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care te va ajuta să speli eficient diferite tipuri de țesături.

Whirlpool TDLR 65210, mașină clasa A+++ cu 6th Sense

Din poză probabil că nu se vede, dar aparatul e unul dotat cu afișaj LED care îți va furniza diferite informații relevante.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul redus de 59 decibeli la spălare și 76 la centrifugare. Legat de centrifugare trebuie spus că aceasta se realizează la 1200 rotații, ceea ce e destul de mult (și bine) pentru un aparat vertical.
Capacitatea de încărcare a aparatului e una decentă de 6,5 kilograme, iar acest lucru te va ajuta să speli de mai puține ori pe zi.

Pentru achiziția acestui model ar fi mai multe motive printre care costul de achiziție mic, că arată bine, nivelul de zgomot redus și clasa de eficiență superioară.
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate de încărcare superioară, dar atunci și dimensiunile ar fost mai mari.

Deci, dacă te interesează un aparat care să spele bine rufele și să aibă un număr mare de programe (8 la număr) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Ceva ce nu am menționat e că vine cu Wave Motion, o tehnologie care permite o spălare eficientă la 15 grade precum ar fi la 40 grade.
Costul de achiziție al aparatului e unul nu prea mare și dacă sunteți de părere că e scump atunci trebuie menționat că acesta e un aparat care o să-l țineți o viață spre deosebire de un telefon care costă tot atât și-l veți ține 6 luni, maxim un an.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu