≡ Meniu

Whirlpool TDLR 65230, model cu 6,5kg, clasa A+++

Whirlpool TDLR 65230 e o mașină de spălat a anului 2016 care se adresează persoanelor în căutarea unui aparat modern, economic și care să nu coste mult. Spațiul ocupat de acest mode e unul minimal din moment ce e o mașină cu încărcare verticală.
Deține un afișaj LED pe care pot fi citite diferite informații, iar acesta e situat superior pentru o citire ușoară.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar artă bine, ci și care poate fi utilizat pentru a spăla diferite cantități de rufe. Pentru rufe nu prea murdare ori pentru o cantitate redusă există programul rapid.

Whirlpool TDLR 65230, model cu 6,5kg, clasa A+++

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu un număr mare de programe (17 mai exact), capabilitatea de a spăla rufele cu un consum mic de resurse (are ceva similar Eco Bubble) și capacitatea de 6,5 kilograme.
Nu e un aparat zgomotos deoarece la spălare are un nivel de zgomot de 59 decibeli.
Eficiența A+++ pe partea de consum de curent e una dintre cele mai bune și pe parcursul utilizării aparatului o să vă recuperați banii. Multă lume neglijează acest aspect și de aceea recomand să luați aparatură cât mai eficientă deoarece în timp o să se vadă prin facturi mici la curent și apă (în unele localități canalul se plătește cât e apa).
Având o lungime de 40 cm nu o să ocupe prea mult loc acolo unde intenționați să-l țineți, iar ușa deschizându-se vertical vă dați seama că e un aparat perfect pentru pus pe holul unui apartament mic.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, costul de achiziție nu prea mare, fiabilitatea ridicată, mulțimea de programe și că face economie de resurse.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să spele bine și eficient (adică să nu consume mult curent, apă sau sodă) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Aș fi dorit să pun mai multe poze cu aparatul și eventual un clip video, dar în momentul de față nu sunt disponibile astfel de materiale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu