≡ Meniu

Whirlpool TDLR 65231, mașină de spălat cu Wool Excellence și 6th Sense

Whirlpool TDLR 65231 e o mașină de spălat verticală dotată cu tehnologia AL 6lea Simț care-i utilă în sens că e o alternativă la Fuzzy Logic. Are chiar ceva similar Eco Bubble numit Wave Motion care te va ajuta să speli la temperaturi scăzute cu rezultate ca la temperaturi normale.

Modelul TDLR 65231 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceti bani primim un aparat care vine cu o capacitate de încărcare de 6,5 kile (e destul de mult) și multe tehnologii utile care ne ajută să economisim curent și alte resurse. Am pus alături o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model

Whirlpool TDLR 65231, mașină de spălat cu Wool Excellence și 6th Sense

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un motor foarte rezistent de tip Direct Drive, un nivel de zgomot scăzut (la spălare scoate 59 decibeli).
Numărul de programe e unul mare, iar printre acestea se numără programul rapid.
Fiind un model cu încărcare verticală are posibilitatea de a fi încărcat superior, iar panoul de comandă e unul poziționat superior.
La Whirlpool avem 6th Sense pe aproape toate aparatele și această funcție îmbracă diferite forme deoarece la frigidere presupune ceva și la mașini de spălat presupune altceva. Există și 6th Sense Colours la alte modele, dar asta are legătură cu spălarea hainelor de diferite culori.
Unele haine sunt mai sensibile, și din această cauză e recomandat să spălăm la o temperatură scăzută. Ne sare în ajutor tehnologie Wave Motion care permite spălarea la 15 grade, iar rezultatele sunt similare spălării la 40 grade. Având 17 programe vei putea spăla o sumedenie de tipuri de țesături, iar în acest fel hainele vor rezista mai multor spălări.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul decent, că are 40 centimetri ca lungime, capacitatea de încărcare superioară, consumul redus de curent și numărul mare de programe.
Contra nu ar fi ceva deoarece chiar e un model ok.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că arată bine și că poate spăla o cantitate mare de rufe într-un timp redus.
Brandul e unul de top și e numărul unu mondial la producția de aparatură electrocasnică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu