≡ Meniu

Whirlpool TDLR 70210, model vertical cu Al Șaselea Simț

Whirlpool TDLR 70210 e un aparat care poate fi montat în locuri înguste deoarece are deschidere verticală. Vine cu o capacitate de încărcare de 7 kilograme și cu un consum foarte mic de curent, lucru dovedit de clasa A+++ de eficiență energetică.
Se adresează celora cu o familie numeroasă, dar care nu vor spele de mai multe ori pe zi. Poate vă va speria capacitatea mare de încărcare deoarece credeți că va consuma multă apă, dar nu e așa întrucât are Fuzzy Logic, ceea ce presupune că va adapta consumul de resurse în funcție de cât de încărcat e aparatul.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar spală eficient, ci și unul care nu face mult zgomot.

Whirlpool TDLR 70210, model vertical cu Al Șaselea Simț

Pe partea de caracteristici acest model e unul care are o capacitate mare de încărcare de 7 kg, multe programe (12), 1200 rotații ca centrifugare și afișaj LED.
Tehnologia 6th Sense e prezentă pe majoritatea aparatelor Whirlpool și presupune rezultate bune la spălare, ușurință în utilizare și economii de resurse. La acest model 6th Sense e prezent ca Fuzzy Logic, adică aparatul are senzori care detectează cât de încărcată e mașina și în funcție de acest lucru adaptează resursele.
Nu doar Fuzzy Logic și clasa A+++ duc la un consum mic de resurse, ci și tehnologia Wave Motion care permite o spălare eficientă la 15 grade, ca și cum ai spăla la 40.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu ocupă prea mult loc, că arată decent, fiabilitatea marca Whirlpool și puține resurse consumate.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să arate bine, să nu coste prea mult și care pe timpul utilizării să-ți economisească bani atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu acest model pentru a vedea mai bine cum arată și ce poate, dar cred că aveți încredere că e foarte bun. Vine de la numărul unu la nivel mondial, iar garanția standard e de 2 ani (putând fi mărită la 4).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu