≡ Meniu

Whirlpool WBC 3B1 B, mașină cu 13 seturi și clasa A+

Whirlpool WBC 3B1 B e o mașină de spălat vase incorporabilă adresată celora interesați de un aparat care să arate bine și să poată spăla eficient o cantitate mare de vase.
E bună pentru acasă, dar și un restaurant, adică utilizată în scopuri comerciale.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine întrucât e parțial (semi) incorporabil. Din imaginea de alături se poate vedea că e vorba despre un aparat de culoare albă cu un panou de comandă vizibil.

Whirlpool WBC 3B1 B, mașină cu 13 seturi și clasa A+

Pe partea de caracteristici se laudă cu posibilitatea spălării a până în 13 seturi de vase cu un consum mic de curent întrucât are clasa A+ de eficiență energetică.
Temperatura poate fi ajustată pe 4 nivele așa încât să facă față chiar și celor mai murdare vase.
Pentru spălarea diferitelor vase în funcție de cât de murdare sunt există 5 programe: eco (50 grade), rapid, daily, prespălare și intensiv (70 grade).
Clasa de eficiență e una bună deoarece per ciclu consumă 11 litri și 1,04 kW. Se poate economisi și mai multă energie deoarece aparatul e unul care poate fi încărcat la jumătate.
E un model normal, dar vine cu niște accesorii mai speciale cum ar fi rafturile pliabile și picioarele ajustabile.
Dimensiunile sunt unele normale, mai exact e vorba despre o lățime de 60 centimetri, lucru care face ca aparatul să fie unul ușor de integrat unde doriți.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu are un preț exagerat, prezența a mai multor programe, că nu e gălăgios și că are control simplu de tip electronic.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să arate bine în bucătăria ta și care să fie eficient cu resursele atunci îți recomand acest model.
Brandul e unul de top, e vorba de numărul 1 la nivel mondial la capitolul producție de aparatură electrocasnică. Îți garantez că alegându-l nu vei da greș.
În cazul în care doriți să spălați mai multe seturi atunci există câteva modele aici, printre care și Whirlpool WKIO 3T123 6P care poate spăla 14 seturi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu