≡ Meniu

Whirlpool WBC 3C26 PF X, model parțial incorporabil

Mașina de spălat vase Whirlpool WBC 3C26 PF X este un model semi-incorporabil adică nu se poate pune un panou ulterior, iar mașina este mult mai vizibilă. Indiferent de alegere, prețurile nu diferă prea mult, doar că un model performant cum e cel de jos costă destul de mult. Bineînțeles, mașinile cu 14 seturi sunt cele mai mari de pe piață și sunt puțin mai înghesuite decât cele cu 13 seturi. Dimensiunile sunt aceleași ca și la restul (din aceeași categorie), doar că cele complet incorporabile au alte dimensiuni.

Este un aparat care vă poate ajuta ori de câte ori vreți să stați mai mult cu cei dragi și mai puțin în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool WBC 3C26 PF X, model parțial incorporabil

Capacitatea de 14 seturi e suficient de mare și opțiunea de încărcare la jumătate e esențială la modelele mari. Clasa de eficiență A++ sugerează că e vorba de un model eficient. Un model avansat ca acesta oferă multe programe de spălare și acest aparat se ocupă și de uscarea vaselor. Pe lângă programele standard are și programe speciale.

Ca și tehnologii, modelul de mai sus are următoarele: 6th Sense și opțiunea Multizone. Panoul de control oferă funcții utile (amânare pornire, Turbo), indicatori pentru sare și terminare program. Nu sunt multe accesorii incluse și care să fie prea speciale, iar coșul reglabil pe înălțime și rafturile pliabile sunt foarte utile. La un ciclu de spălare, consumul e de 0.93 kW și de 9.5 litri de apă. Dacă nu aveți loc pentru a o instala, atunci trebuie să faceți la comandă un corp special de mobilier în care puteți pune și alte aparate (o plită).

Plusuri: se poate programa pornirea programului, tehnologie al 6lea Simț, consum redus de resurse, arată bine etc.
Minusuri: nu sunt.

Nu veți găsi multe prezentări cu acest Whirlpool WBC 3C26 PF X deoarece e destul de nou și, oricum, cred că vă veți face o idee despre el din poza de sus. Panoul de control poate fi utilizat cu ușurință datorită controlului digital și pictogramelor. Vă recomand să citiți manualul de instrucțiuni pentru a nu încurca anumite opțiuni.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu