≡ Meniu

Whirlpool WFC 3C26, mașină spălat vase 14 seturi

Mașina de spălat Whirlpool WFC 3C26 e un model cu o capacitate foarte mare – 14 seturi. În acest fel o să poți spăla o cantitate mare de vase. Vine de la un brand de top, iar asta presupune că aparatul e unul numai bun pentru cineva în căutarea unui aparat fiabil.

Modelul WFC 3C26 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat bun pentru acasă ori un local (că e pensiune sau restaurant). Nu e un model incorporabil, iar dacă vreți ceva care să poată fi incorporat atunci vă recomand modelul WBC 3B1 B de la același brand.

Whirlpool WFC 3C26, mașină spălat vase 14 seturi

Caracteristici

Modelul acesta vine cu o capacitate de 14 seturi și un consum redus de curent (are clasa A++) în condițiile în care vasele se pot spăla cu 8 programe.
Panoul de comandă nu e unul complicat, fiind unul comandat electronic.
Printre cele 8 programe se numără programul bio, rapid, prespălare și programul de încărcare la jumătate.

Avantaje

Consumul de curent e unul mic întrucât pe an consumă 265 kWh și în programul eco consumă 0,93 kWh.
Nici pe partea de consum de apă nu e prea setos deoarece are 2520 litri consum anual. Per ciclu de spălare acest model consumă 9 litri de apă.
Pe partea de eficiență stă foarte bine deoarece eficiența la spălare e A, la uscare e tot A, iar la consum de curent e A++ (deci consum puțin curent… după cum se poate vedea din paragraful de mai sus).
Nu e un model gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 46 decibeli.
Venind cu tehnologia Al 6-lea Simț înseamnă că acest aparat e unul mai eficient decât altele prin faptul că se obțin rezultate perfecte la spălare fără a fi nevoie de prespălare. În acest fel e redus consumul de apă și alte costuri aferente.

Verdict

Aparatul Whirlpool WFC 3C26 e unul care se adresează persoanelor interesate de a spăla o cantitate mare de vase cu un consum mic de resurse. Evident că atunci când aveți mai puține vase de spălat atunci se poate apela la programul de spălare la jumătate. Iar, dacă trebuie să spălați mai mult atunci există posibilitatea detașării suportului superior pentru crearea de spațiu suplimentar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu