≡ Meniu

Whirlpool WHM3911, ladă frigorifică de 390 litri

Lada frigorifică Gorenje FH331W e una dintre cele mai apreciate modele de la acest brand și cu un volum mai generos. Mi se pare destul de reușită iar anumite alimente pot fi puse în coșurile superioare pentru a avea acces mai ușor la ele. Alte lăzi au doar un singur coș superior pentru alimente dar acelea pot fi eliminate dacă nu le considerați utile. În acele coșuri puteți pune înghețată sau pungi de alimente mai mici. Acesta nu e genul de aparat care îl veți folosi tot anul ci doar în perioada rece.

Nu mi se pare prea scump pentru ce oferă și eficiența energetică e superioară. Chiar și brandul e foarte important adică e un criteriu atunci când alegeți un astfel de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool WHM3911, ladă frigorifică de 390 litri

Congelatoarele nu ocupă așa de mult spațiu deoarece au o lățime mult mai mică și seamănă cu frigiderele (au o înălțime mai mare). Totuși, în același buget, veți face o alegere mult mai bună cu o ladă frigorifică pentru că veți avea mai mult spațiu pentru depozitare. Clasa de eficiență la acesta e ca la majoritatea modelelor de pe piață – A+, iar consumul e mic pentru un volum atât de mare.

Capacitatea de congelare e de 20 kg la 24 ore, care e una dintre cele mari capacități de congelare de pe piață și doar modelele mari o pot avea. Cu alte cuvinte, puteți pune o cantitate mare de alimente în această ladă fără să vă faceți griji. Pe partea de funcții acest aparat are câteva funcții: avertizare temperatură ridicată, funcționare normală și răcire rapidă (sunt acele trei LEDuri). Acestea nu sunt funcții atât de speciale, astfel încât să nu le regăsiți și la alte lăzi frigorifice.

Plusuri: e voluminoasă, congelare rapidă, consum redus, coșuri superioare și altele.
Minusuri: nu sunt.

O ladă frigorifică mare nu poate fi prea accesibilă iar Whirlpool WHM3911 e una dintre cele mai reușite versiuni de pe piață, de aceea e și atât de apreciată. Nu are nevoie de un sistem de răcire mai avansat deoarece consumul de energie e și așa destul de scăzut.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu