≡ Meniu

Whirlpool WIE 2B19, mașină de spălat cu clasă A+ și lățime de 60 cm

Una dintre cele mai reușite mașini de spălat rufe incorporabile este Whirlpool WIE 2B19, deoarece oferă multe avantaje într-un preț atractiv. Am pus poza de jos și primul lucru care iasă ușor în evidență e panoul de control care e electronic. La cele parțial incorporabile, panoul e clasic cu control mecanic și parcă nu prea e așa de atractiv. Dacă nu aveți un mobilier corespunzător pentru un așa aparat, atunci alegeți un model standard care se pune simplu sub blat.

Diferența de preț între un model standard și cel de jos e foarte mică, poate doar pe partea de dotări pot fi diferențe, însă fiecare . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool WIE 2B19, mașină de spălat cu clasă A+ și lățime de 60 cm

Capacitatea sa de încărcare e generoasă și mi se pare normal să aibă opțiunea de încărcare la jumătate, adică și consumul va fi înjumătățit. Deci chiar dacă în anumite zile nu aveți prea multe vase murdare, aparatul de mai sus va fi foarte util. Clasa de eficiență energetică este A+ care e și cea mai bună de la ora actuală și evidențiază consumul (1.04 kWh/ciclu de spălare). Oricum din ce am văzut, un consum similar e prezent la majoritatea mașinilor de spălat vase disponibile și cu aceeași capacitate de încărcare.

Apreciez că interiorul e flexibil, adică are rafturi pliabile, pentru a face mai mult loc. Ca și dotări, modelul prezentat cine cu suficiente programe de spălare, coș reglabil pe înălțime, indicator sare, indicator finalizare programe și filtru autocurățare. Vasele, paharele și tacâmurile sun spălate și uscate excelent și o recomand alături de tabletele Somat Gold din acel pachet promo.

Plusuri: consum mic pentru cât poate spăla și usca, interior flexibil, încărcare la jumătate, fiabilă și accesibilă.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool WIE 2B19 e una dintre cele mai noi și avansate variante oferite de acest brand și nu e singura. În funcție de buget și necesități, acest producător oferă destul de multe soluții pentru acasă, pentru familii mai mici sau mai numeroase. Cea mai mare variantă de 14 seturi poate spăla vase cât pentru 4-5 persoane, dacă luăm în calcul toatele mesele (mic dejun, prânz și cină).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu