≡ Meniu

Whirlpool WIO 3T133 DEL, mașină incorporabilă cu 14 seturi

O mașină de spălat incorporabilă e foarte utilă prin prisma faptului că se integrează perfect într-o bucătărie modernă și ne ajută se economisim timp cu sarcini neimportante. La un restaurant acest aparat e absolut necesar întrucât va scuti plata unui angajat, iar vasele vor fi foarte curate.

Costul de achiziție nu e unul mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată formidabil și care poate fi incorporat complet.
Se poate vedea din imaginea de mai jos că acest model e unul de culoare albă, deci se va potrivi în orice bucătărie.

Whirlpool WIO 3T133 DEL, mașină incorporabilă cu 14 seturi

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu o eficiență energetică extremă, adică are clasa A+++ (per ciclu consumă 0.8 kWh).
Adresându-se celora care au o familie numeroasă ori unui restaurant evident că are o capacitate mare de spălare (14 seturi).
Panoul de comandă e unul ușor accesibil, fiind vorba despre unul control electronic.
Se pot face economii pe partea de apă și detergent deoarece există opțiunea de încărcare la jumătate. Putem spune că e o variantă simplificată de Fuzzy Logic.
Aparatul vine cu multiple programe și opțiuni, iar eu aș menționa programele rapid, bio și daily 60.
Pe partea senzorială acest model se evidențiază cu tehnologia al 6-lea simț care ne ajută să spălăm eficient.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, capacitatea mare de 14 seturi de vase, nivelul de zgomot scăzut și consumul redus de resurse (că e vorba de curent, apă sau detergent).
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă ai un mic restaurant ori dacă pentru acasă ai nevoie de un aparat care să te scutească de spălatul vaselor atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă vă faceți griji legate de rezistența în timp a aparatului atunci trebuie știut că acest model e unul de la numărul unu în lume (la producția de electrocasnice), iar un astfel de aparat e făcut să reziste o viață. Evident că e necesară și întreținerea sa, din când în când.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu