Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool WWDC 9716, mașină de spălat cu uscător și motor Inverter

Mașina de spălat rufe Whirlpool WWDC 9716 e una dintre cele mai reușite aparate de pe piață deoarece sunt incorporate destul de multe tehnologii pentru a oferit cele mai bune rezultate la un consum redus de resurse. Să nu vă așteptați să consume cât un model ieftin cu capacitate de de 5-6 kg, ci îl comparați cu unul de la un alt brand. Bineînțeles, nu prea mai sunt mașini performante care să nu fie și eficiente, doar cele din generațiile trecute consumau destul de mult. Nu ar trebui să stați prea mult pe gânduri deoarece are un preț foarte bun și e un aparat de tip 2 în 1.

Multe alternative sunt oferite de acest brand deoarece veți observa un număr destul de mare de modele și serii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Whirlpool WWDC 9716, mașină de spălat cu uscător și motor Inverter

Există mașini de spălat și uscătoare, iar pe de altă parte există mașini de spălat cu uscător incorporat. Cu această soluție veți economisi niște bani dar și spațiu deoarece e vorba de aparate performante cu dimensiuni generoase. Încărcare e frontală și destul de simplă deoarece are o ușă destul de mare. Ecranul din partea dreaptă oferă informații utile referitoare la programul în desfășurare. Rezultate pot fi doar excelente cu acele caracteristici tehnice: centrifugare de 1600 RPM, încărcare de 9 kg și clasă energetică A.

Un număr mare de programe de spălare e un plus și puteți alege programul corespunzător rufelor (unele țesături cer un tratament special). Funcțiile oferite de acel panou de control nu sunt chiar atât de speciale deoarece tot mai multe modele le au: oprire+adăugare, blocare butoane (ideal pentru cei care au copii mici), informații display și programare întârziată (amânare pornire).

Plusuri: arată destul de bine, 6th Sense, destule programe, ușă mare, panou de control digital, are uscător de 7kg.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool WWDC 9716 arată destul de bine, chiar mai bine decât în poze. De aceea am și pus prezentarea de mai jos care e din aceeași generație dar cu performanțe ceva mai mici. Designul e același pentru că e vorba de aceeași generație și serie, doar anumite specificații diferă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu