≡ Meniu

Wink Connect 3G, tabletă ieftină cu ecran IPS

Wink Connect 3G e o tabletă interesantă dar există și alte variante poate mai performante, dacă doriți. Poate nu toți vor 3G sau un ecran mic, alții vor un ecran mai mare și doar conectivitate prin WiFi deoarece vor folosi acea tabletă dor acasă. Dacă vă interesează mai mult partea office, atunci o tabletă cu Windows e soluția ideală.

În general, acestea sunt cele mai ieftine tablete însă dacă nu aveți nevoie de conectivitatea 3G, poate veți găsi o tabletă cu ecran mai detaliat sau cu Android mai nou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wink Connect 3G, tabletă ieftină cu ecran IPS

Procesorul Quad Core e foarte important având în vedere că sistemele de operare avansează și cer mai multe resurse. Ecranul LCD are o imagine de 1024 cu 600 pixeli iar panoul IPS oferă avantaje ca unghiuri de vizibilitate de 178 grade. Ținând cont că o veți folosi de la o distanță mică, panoul IPS nu mai are mare relevanță.

Ecranele mari au nevoie de unghiuri bune de vizibilitate deoarece le veți folosi de la o distanță mai mare (poate pentru vizionat filme ori alte fișiere media). Cu 1 GB de RAM, puteți să instalați cam orice și pentru mai mul spațiu de stocare e nevoie de un card de memorie.

Camere foto nu sunt prea utile dar cea frontală poate fi dacă folosiți, de exemplu, Skype. Ca și dotări are: baterie de 2600 mAh, GPS, modem 3G cu suport Dual SIM, WiFi, bluetooth, USB micro etc. Veți putea folosi această tabletă ca și un telefon, adică veți putea prelua apeluri sau trimite mesaje. Are versiunea 4.2.2 care e numită și JellyBean, iar pentru că s-a anunțat deja Android 5.0, era bine să fi avut măcar versiunea 4.4.

Plusuri: configurație decentă, arată bine, e compactă, poate fi folosită pentru diverse lucruri etc.
Minusuri: nu are Android KitKat.

Wink Connect 3G e o tabletă ieftină motiv pentru care bateria nu e prea mare și așa e cam și la restul tabletelor. Oricum, autonomia sa poate fi comparată cu cea a unui laptop dar depinde de unele setări ori cum o folosiți. Prin WiFi autonomia e mai bună dar și viteza de transfer e superioară (dacă semnalul e bun).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu