≡ Meniu

Wink Elite 7.85, tabletă cu Allwinner A33

Wink Elite 7.85 e o tabletă modernă cu procesor quad core și cu sistem de operare Android Kit Kat. E dotat cu un ecran superb de 7,85 inci care are rezoluție 1024×768 pixeli, iar datorită faptului că e un ecran IPS înseamnă că unghiurile de vizibilitate vor fi excelente. Un dispozitiv precum acesta se adresează celora care vor portabilitate maximă și un acces rapid la informație. Alternativa la acesta poate fi una de la un alt brand sau chiar și de la acesta dacă vreți una cu ecran diferit.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri în jocuri deoarece are procesor Quad și 1GB memorie RAM.

Wink Elite 7.85, tabletă cu Allwinner A33

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu procesorul AllWinner A33 care îl întâlneam doar pe tablete mai scumpe, cu 1GB memorie RAM și cu spațiu de stocare de 16 giga. Din cei 16GB doar vreo 8 sunt utilizabili deoarece restul sunt rezervați ori ocupați de OS. Puteți să folosiți Skype pe el deoarece are cameră web, iar poze poți capta cu camera de 2MP. Pentru tablete e bine să aibă măcar 5MP, iar cea frontală să fie de 1.3-2MP.

Chiar dacă în poza de sus e pus pe verticală, o puteți folosi și pe orizontală ca oricare altă tabletă sau telefon Smart. Greutatea sa e destul de mică comparativ cu un mini laptop. La tabletele tastatura e una virtuală dar puteți conecta și una fizică dacă are tehnologie bluetooth (tastatură wireless). Poate fi folosită ca o consolă portabilă sau un player portabil dar nu poate fi folosită prea mult deoarece are baterie.

Plusuri: ecran cu panou IPS, destul spațiu pentru fișiere media, cameră foto bună, autonomie decentă etc.
Minusuri: camera frontală nu are un senzor prea mare.

Wink Elite e una dintre tabletele acestui producător, iar dacă vreți una de la un brand mai cunoscut sau poate mai multă diversitate, Allview poate fi o soluție. Acest brand e ceva mai cunoscut și dacă nu vă place sistemul de operare, puteți opta pentru o tabletă cu Windows 8.1. Diferențele de preț nu mai sunt așa de mari de aceea o astfel de tabletă poate fi luată în considerare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu