≡ Meniu

Wink iX7, tabletă cu ecran IPS

Wink iX7 e o tabletă destul de mică dar și ieftină, deci nu poate fi foarte performantă. Designul său nu impresionează foarte mult, dar nici nu prea are mare importanță ci e mai important ce poate să facă. În ceea ce privește calitatea imaginii, ei bine, imagine are o rezoluție de 1024 cu 768 pixeli. Cam toate ecranele pentru tablete au tehnologie multi-touch adică acceptă gesturi.

Tabletele ieftine oferă dotări bune, dar autonomia de lucru nu poate fi comparată cu cea a tabletelor mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wink iX7, tabletă cu ecran IPS

Procesorul Quad Core Z3735G e unul cu frecvență de 1.3 GHz, placă video Intel HD Graphics și face parte din seria Atom. Ecranul de 7 inci are o imagine de 1024 cu 768 pixeli. Ecranul IPS oferă unghiuri excelente și așa e în cazul tuturor ecranelor.

1GB de memorie RAM e satisfăcător pentru o tabletă cu Android deoarece sistemul consumă puțin din ea. Memoria internă a acestui model e de maxim 8GB deoarece și sistemul e pe ea. Dotările sale nu sunt multe dar sunt acceptabile: două camere foto (una principală de 2MP iar cea frontală e de 0.3 MP), placă video Intel HD, bluetooth și WiFi. Nu are 3G dar o astfel de conectivitate ar fi redus din autonomia bateriei. Bateria sa nu impresionează deoarece e de 2800 mAh și cam așa e la modelele mici și iefitne.

Are porturile uzuale și se pot conecta chiar și căști la aceasta. Sistemul de operare e cel mai important la un gadget deoarece că permite să folosiți diverse funcții, dotări ale sale și chiar aplicații. Cele mai populare sunt Android, iOS și Windows. Tabletele cu Android par să fie cele mai populare deoarece sunt ieftine iar cu timpul, și cele cu Windows vor avea un succes similar deoarece nu mai sunt așa de scumpe.

Plusuri: are Android KitKat, configurație decentă, tehnologie bluetooth, panou IPS, fiabilitate și greutate redusă.
Minusuri: nu are o baterie prea mare.

Wink iX7 e o tabletă de la acest brand dar există și alte variante chiar cu ecrane mai mari. Tabletele mai mari aduc și caracteristici tehnice mai bune: Ecran HD+ sau FullHD,procesor cu multe nuclee, mai multă memorie RAM, spațiu intern mare etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu