≡ Meniu

Wink One, tabletă cu Android Kitkat sub 300 lei

Wink One e una dintre cele mai ieftine tablete de la acest brand iar dacă aveți un buget mai mare, merită să alegeți o tabletă cu performanțe superioare. Unele tablete pot înlocui chiar și un laptop, deoarece pot avea Windows 8.1 însă funcționalitatea diferă. Puteți conecta o tastatură wireless ori să folosiți tastatura digitală.

Alternativele sunt alte tablete care pot fi mai scumpe dacă oferă ceva în plus sau e mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Wink One, tabletă cu Android Kitkat sub 300 lei

Procesorul Quad-Core e performant însă nu e cel mai bun, iar placa video poate reda chiar și jocuri 3D. Ecranul e unul model – 7 inci cu imagine 600p. Nu are sens să puneți sau să vizionați filme 720p, mai bine alegeți calitate 480p. Multitaskingul e foarte bun și pe lângă aplicații preinstalate, puteți instala și altele de pe magazinul online. Puteți juca jocuri însă autonomia diferă în funcție de ce faceți pe ea (jucați un joc, navigați ori doar citiți o carte). Puteți pune cam orice fișier media cunoscut pe ea deoarece suportul media e bun.

Prin intermediul portului HDMI, puteți conecta un televizor sau un monitor pentru a putea vedea un film sau poze. Funcția MHL e cea mai utilă deoarece puteți conecta tableta sau telefonul la televizor și autonomia nu e afectată. Totuși, și televizorul trebuie să suporte acea funcție și nu o veți găsi pe orice model.

Caracteristicile speciale ale unei astfel de tablete sunt: senzorul G, OGS Capacitiv, Camcorder și senzorul de imagine de tip CMOS. În pachetul sunt incluse cablul de date și încărcătorul. Chiar dacă nu are prea multă memorie, puteți pune un card ori să folosi un serviciu online de stocare a fișierelor. Are Android v4.4.2 KitKat care e o versiune destul de nouă însă nu e ultima (5.0).

Plusuri: sistem de operare nou, port HDMI, ecran IPS, greutate redusă și prețul atractiv.
Minusuri: nu are o baterie prea mare.

Wink One nu e o tabletă high end și nici nu putea fi în acest preț, totuși performanțele sunt acceptabile. Ecranul nu e foarte detaliat, dar ar fi redus mult din autonomie dacă era mult mai diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu