≡ Meniu

Zanussi ZAN2400, aspirator cu sac

Zanussi ZAN2400 e o alegere bună deoarece are un recipient de colectare mare. Cele fără sac au recipiente mai mici însă nu trebuie înlocuite ci doar curățate. Sunt variante chiar și pe alte culori, însă nu cred că ar avea sens să alegeți ceva și mai performant. Acesta aspiră excelent, e nevoie de mai multă putere dacă aveți un covor mai gros. Dacă nu aveți multe covoare iar locuința e mare, un astfel de aspirator e excelent. Există multe soluții chiar și pentru un buget mai mare, modele ieftine sunt mai puține deoarece mulți își doresc aspiratoare cât mai moderne.

Alternative sunt modelele mai mari sau fără sac, depinde de ce aveți nevoie sau ce v-ar plăcea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZAN2400, aspirator cu sac

E un aparat electrocasnic destul de bun și care merită încercat. Aveți posibilitatea de a folosi un sac de 2.5 litri care e mult peste un recipient de plastic. Chiar și aspiratoarele fără sac sunt utile deoarece sunt la fel de mari și sunet eficiente. Aspirarea e uscată și cele cu apă sunt mult mai scumpe și se adresează celor care vor să facă bani. Spun asta deoarece un aspirator cu filtrare prin apă e scump dar și mai puternic. Puterea sa e de 1600 W și cam toate aspiratoare au o putere similară.

Are un cablu de alimentare destul de lung dar acesta poate fi derulat după preferințe. Sacul care-l puteți folosi e unul de hârtie și așa e cam la toate. Ca și accesorii are: perie specială denumită Vario 500, tub din 2 piese, derulator cablu etc.

Plusuri: are un preț mic, motor puternic, compact, ușor de purtat și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Zanussi ZAN2400 e o alegere bună pentru cei care vor mai mult decât un aspirator simplu. E cazul să renunțați la vechiul aparat și să luați unul mai eficient și care nu scoate un miros neplăcut precum restul. Aspiratoarele cu Hepa sunt perfecte deoarece elimină mirosul neplăcut din timpul funcționării deoarece reține tot praful. Jos am pus un clip cu despachetarea acestui aspirator și cred că vă veți face o impresie bună despre el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu