≡ Meniu

Zanussi ZCG210L1WA, aragaz pe gaz de 50 cm

Acest aragaz Zanussi ZCG210L1WA e unul ieftin pentru că nu oferă prea multe caracteristici speciale, totuși are 3 arzătoare și o zonă pentru a depozita un vas suplimentar. Oricum, chiar și dacă ar fi avut 4 arzătoare nu cred că le-ați fi folosit pe toate în același timp. Există aragazuri foarte avansate, dar mulți preferă variantele ieftine deoarece nu ar cheltui așa de mult pe un singur aparat. Până la urmă poate e nevoie și de o hotă și niște vase pentru gătit.

Mulți optează pentru un astfel de aragaz deoarece e accesibil și e cele mai multe ori nici nu avem nevoie de atâtea arzătoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZCG210L1WA, aragaz pe gaz de 50 cm

Aragazul are siguranță pentru arzătoare și cuptor, astfel că alimentarea e întreruptă la stingerea flăcării. Această dotare e standard pe noile model și e necesară pentru a evita eventuale neplăceri. Plita are trei arzătoare și se poate observa că are doar un singur arzător normal, unul mic și unul mare. Puterea totală a plitei e destul de mare iar cel mai mare arzător are o putere maximă de 2.6 kW.

Cuptorul nu e foarte mare, dar și restul sunt cam la fel de mari. Alimentare pe gaz e atât la cuptor cât și la plită, iar spre deosebire de o plită electrică randamentul e mai mare la cea pe gaz. La cuptor nu are mare importanță acest aspect ci doar să încălzească cât mai uniform.

Designul e plăcut deoarece e vorba de un model alb cu suprafețe lucioase, panou de control ușor de folosit, capac metalic și plită spațioasă. Unele aragazuri vin cu capac din sticlă pentru un plus de eleganță iar cele cu plite electrice nu au capac.

Plusuri: preț foarte bun, arată bine, e fiabil, ușor de folosit, randament ridicat.
Minusuri: nimic.

Zanussi ZCG210L1WA nu e cel mai bine dotat model de pe piață însă pentru dimensiunile sale eu consider că e o alegere bună. Chiar cu sistemul de aprindere electrică, tot trebuia să vă folosiți de ambele mâini. Dacă nu vă place acest model, acest brand oferă multe soluții pentru buzunarul oricui. Dacă aveți un buget ceva mai mare și folosiți des cuptorul, vă recomand un aragaz mixt.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu