≡ Meniu

Zanussi ZCG210M1WA, aragaz alb ieftin

Zanussi ZCG210M1WA e unul dintre multele modele ieftine de la acest brand și nu e foarte scump deoarece nu are cine știe ce dotări speciale. Unele modele pot oferi sertar inferior pentru vase, capac din sticlă, ușă cuptor cu mai multe geamuri, aprindere electrică, cuptor electric etc. Toate aceste dotări care le-am enumerat afectează într-o oarecare măsură prețul aparatului. Bineînțeles, mai există și modelele pe inxo sau negru care pot să se potrivească mai bine în bucătăria voastră. Un hotă telescopică ar economisi spațiu și una mai performantă poate fi mai eficientă.

Dacă nu vă place că arată prea clasic, atunci aveți nevoie de un buget mai mare. În general, modelele mai performante, sunt mai scumpe și se vede că sunt superioare la capitolul aspect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZCG210M1WA, aragaz alb ieftin

Alimentarea e aceeași atât la cuptor cât și la plită. Zonele de gătit sau arzătoarele nu sunt prea speciale și sunt patru la număr. Sunt arzătoare diferite, astfel că cel mare are o putere de 2.6 kW, cel mic e de 1 kW, iar cele normale sunt de 2 kW fiecare. Grătarul său e unul clasic iar la incorporabile, grătarul e împărțit în mai multe. Cuptorul său e destul de simplu deoarece nu are prea multe dotări: siguranță și funcție de încălzire inferioară.

Pe partea de design are finisaj pe alb, capac metalic, iar adâncime și lățime mea sunt de 50 cm. În funcție de acestea vă puteți da seama cam cât de mare e și acea plită. Oricum, nu se compară cu una incorporabilă. Ca și caracteristici speciale are: orificiu evacuare abur din cuptor și ușă cuptor ușor de curățat.

Plusuri: are un preț atractiv, dimensiuni compacte, capacitate cuptor, design simplu și elegant.
Minusuri: nu are aprindere electrică.

Zanussi ZCG210M1WA e un aparat electrocasnic mic și care ocupă puțin spațiu. Incorporabilele ocupă și mai puțin spațiu deoarece ne instalați în mobilier. Sunt destui producători care pot oferi soluții fiabile dar e bine să vedeți ce oferă în acel preț. Eu prefer aparatele din segmentul mijlociu și nu de vârf, deoarece oferă exact ce ai nevoie, nimic în plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu