Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Zanussi ZCG210R1WA, aragaz sub 700 lei

Nu prea scriu despre aragazuri, dar am văzut că acest aparat electrocasnic are o reducere de la vreo 800 lei la sub 700, deci destul de consistentă. Zanussi ZCG210R1WA e un aragaz apărut pe piață pe la începutul anului 2015 și se remarcă prin faptul că are patru arzătoare care pot fi aprinse electric (sunt oameni care încă mai aprind aragazul cu chibrituri, chiar dacă e dotat cu aprindere electrică).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat făcut de un brand european de calitate.

Zanussi ZCG210R1WA, aragaz sub 700 lei

Ca și caracteristici care te-ar interesa ar fi că vine cu patru arzătoare, că are o capacitate de 61 litri, că are un capac metalic și că are o tavă ca accesoriu.
Nu are facilități precum grill ori rotisor, dar aceste lucruri nici nu aveau cum să fie incluse din moment ce costă foarte puțin. Aragazuri care costă dublu au lucrurile enumerate anterior.
Nu e precizat că are aprindere electrică, dar un cumpărător menționează că e dotat cu așa ceva.

Lucrurile pozitive ar fi costul mic, că e fiabil, că nu vine cu funcții complicate (ar trebui citit manualul deoarece cuptorul are diferite trepte și dacă nu-l setați bine atunci ar putea să ardeți pizza sau ce faceți în el) și că vine de la un brand din Europa.
Contra ar fi că aprinderea nu e automată.

Evident că există aragazuri cu mult mai multe dotări, dar nu ai nevoie de ele întrucât acest model e tot ce ai nevoie.
Nu am menționat nimic dacă se poate lega la butelie și de aceea trebuie spus că se poate, dar va trebui să schimbi duzele așa încât flacăra să fie mai mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu