≡ Meniu

Zanussi ZCG210T1WA, aragaz pe gaz pe culoarea albă

Zanussi ZCG210T1WA e unul dintre multele modele de la acest brand care au fost lansate anul acesta și care se adresează oricui, deoarece nu sunt foarte scumpe. Unele dotări pot afecta prețul său (rotisor, aprindere electrică, sertar inferior etc), dar și tipul de alimentare. Există aragazuri cu alimentare mixtă sau cu alimentare doar electrică. Acelea sunt ceva mai scumpe pentru că vin cu tehnologii mai avansate și funcții de gătire sunt mai diversificate. Alături de acesta, puteți lua o hotă telescopică cu filtre metalice.

Prețul său e unul destul de atractiv și parcă merită să renunțați la vechiul aparat pentru a lua unul mai elegant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZCG210T1WA, aragaz pe gaz pe culoarea albă

Acest model are patru zone de gătit sau arzătoare iar fiecare are o putere proprie (diferă în funcție de dimensiunile sale). Arzătorul mare e de 2.6 kW, pe când cel mic e de 1 kW. Deci randamentul poate diferi iar cele normale sunt de 2 kW. Poate că plita sa nu e foarte mare pentru a folosi vase mari, dar e ideală pentru cei care nu folosesc toate arzătoarele sau două-trei arzătoare în același timp. Dimensiunile plitei sunt date de dimensiunile aragazului.

Are un cuptor de 61 litri care e satisfăcător pentru cei care gătesc mai mult și are siguranță, încălzire inferioară și o ușă destul de bună. Sunt incluse puține accesorii la modelele ieftine (în acest caz e inclus doar capacul metalic). Tăvile de gătit le puteți achiziționa ulterior și vă luați de care aveți nevoie sau de care vă place.

Dimensiunile sale sunt ceva mai reduse decât la unele aragazuri: 85 cm înălțime, 50 cm lățime și 50 cm adâncime. Finisajul pe alb e destul de plăcut dar există și pe inox pentru cei care vor ceva mai diferit. Ca și caracteristici are: orificiu evacuare abur din cuptor și cuptor cu ușă ușor de curățat.

Plusuri: cuptor spațios pentru așa dimensiuni, arată bine, arzătoare puternice, preț atractiv etc.
Minusuri: nu are aprindere electrică la cuptor.

Zanussi ZCG210T1WA e un aparat electrocasnic destul de reușit și spun asta din cele mai multe puncte de vedere. Dacă nu vă place cum arată, alegeți unul pe altă culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu