≡ Meniu

Zanussi ZCG210U1WA, aragaz cu aprindere electrică

În cazul în care te interesează un aragaz cu aprindere electrică la plită și cuptor atunci eu îți recomand modelul Zanussi ZCG210U1WA. Cei de la Zanussi sunt italieni, iar prin anii 80 au fost cumpărați de suedezii de la Electrolux. Deci, nu este cazul să avem reticențe atunci vrem să cumpărăm acest aparat deoarece e vorba de un produs făcut de europeni.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă formidabil când vrem să pregătim diferite feluri de mâncare.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată îți recomand poza de alături, din aceasta se poate vedea că aparatul are aprindere integrată, dar pentru a face scânteie trebuie să apeși un buton. Mie mi-ar fi plăcut ca aprinderea să fie integrată în fiecare buton, precum la plitele incorporabile pe gaz.

Zanussi ZCG210U1WA, aragaz cu aprindere electrică

Caracteristici care mă interesează la acest model sunt cele 4 arzătoare pe gaz, că acestea sunt aprinse în mod electric și capacitatea de 61 litri a cuptorului.
Aparatul e realizat din materiale de calitate. De exemplu, capacul e unul realizat din metal.
Nu o să aveți probleme cu întreținerea aparatului deoarece ușa cuptorului e ușor de curățat, iar pentru evacuarea aburelui din cuptor există un orificiu.
În cazul unor modele pe curent nu e inclus cablul de alimentare, dar nu e cazul la acest aparat. Cablul e inclus în pachet și are o lungime normală de 1,5 metri.

Pro achiziția aragazului ar fi aspectul agreabil, că are un preț foarte mic, fiabilitatea ok (dată de brand și de garanția de 2 ani) și dimensiunile reduse.
Contra cumpărării unui astfel de aparat ar fi faptul că nu are aprinderea electrică integrată în fiecare buton.

În concluzie, acesta e un aragaz al anului 2015 care vine cu dotări esențiale și cu un panou de comandă ușor de folosit. Fiind foarte ieftin e o foarte bună alternativă la modele de la Arctic.
Precum orice alt aragaz și acesta poate fi conectat la butelie, dar mai mult ca sigur că va trebui să adaptați duzele (să le schimbați) așa încât flacăra să nu fie prea mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu