≡ Meniu

Zanussi ZCG212J1XA, aragaz compact cu cuptor de 53 litri

Zanussi ZCG212J1XA e un aragaz deosebit: rotisor, grill, capac din sticlă, adâncime de 50 cm și ușă ușor de curățat. Deci are caracteristici speciale destul de multe și sunt disponibile pe un aparat destul de îngust. Dacă vreți un aragaz și nu un cuptor incorporabil, acesta ar putea fi alegerea corectă. Alternativa cuptor cu plită incorporabilă e ceva mai scumpă. Doar cuptorul costă cât un aragaz dar e mult mai mare și funcțiile sunt mai numeroase. Prefer cele cu alimentare electrică de aceea sunt mai scumpe, iar cuptoarele incorporabile pe gaz sunt rare. Spre deosebire de un așa cuptor, aragazul poate fi pus oriunde și e ușor de instalat.

Poate părea cam scump, însă e la promoție și cred că ar trebui să profitați de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZCG212J1XA, aragaz compact cu cuptor de 53 litri

Din dimensiunile aragazului puteți să vedeți cam cât e de mare acea plită. Alimentarea principală e pe gaz, iar la unele aragazuri e mixtă (cuptor electric și plită pe gaz). Are 4 zone de gătit (arzătoare) și fiecare e diferită. Cel mai mare arzător e de 2kW și cam așa e mai la toate aragazurile. Sunt dotate cu siguranță care oprește alimentarea atunci când se stinge flacăra.

Cuptorul are grill, rotisor, capacitate de 53 litri, siguranță, încălzire inferioară (cele electrice au mai multe funcții de încălzire). Nu are multe accesorii incluse, dar are acel capac din sticlă. Altele dotări ale sale sunt: orificiul pentru evacuarea aburului din cuptor, cablul de alimentare de 1.5 m (cel pentru aprinderea electrică) și ușa cuptorului se curăță ușor.

Plusuri: are capac din stilă (majoritatea au plită metalică), panou de control reușit, eficiență, cuptor suficient de voluminos etc.
Minusuri: dimensiunile reduse ale plitei.

Zanussi ZCG212J1XA e un aparat destul de bun și care poate fi folosit de oricine deoarece nu e nevoie de prea multe cunoștințe. Are butoane pentru aprinderea arzătoarelor și a cuptorului. Există multe tipuri de aragazuri, iar acesta e unul care poate face oricărei provocări și deci poate găti cam orice. Alături de el recomand o hotă telescopică sau una clasică cu filtre metalice (se întrețin mai ușor și nu trebuie schimbate).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu