≡ Meniu

Zanussi ZCG512G1WA, aragaz cu rotisor

Aragazul Zanussi ZCG512G1WA e un model mai deosebit de aceea e și mai scump decât altele. Din poza de jos se poate observa că are dotări suplimentare, dar și că e un model simplu (cu plită pe gaz). Costul lunar e destul de mic comparativ cu un aragaz electric, doar că există mai multe tipuri de aragazuri electrice: complet electric sau mixt (doar cuptorul e electric). Cele electrice pot fi și cu inducție care e o tehnologie ideală pentru plite. Prețul unui aragaz electric e mai mare și ține și de funcțiile ori modurile de gătire disponibile.

Dacă nu vă place acest aragaz, puteți alege unul cu dotări mai puține ori mai multe (depinde de bugetul vostru). Cu toții ne dorim aparate cât mai performante ori cât mai dotate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZCG512G1WA, aragaz cu rotisor

Plita sa e una cu 4 arzătoare și fiecare arzător are o putere diferită, totuși, 2 arzătoare sunt similare (mă refer la cele normale). Zonele de gătit (arzătoarele) au siguranță dar și aprindere electrică. Nu știu cât de utilă e această funcție însă dacă aveți o priză în apropiere atunci puteți conecta cablul de alimentare (e destul de scurt).

Plitele aragazurilor nu pot fi comparate cu cele incorporabile deoarece sunt mai înguste și nu prezintă arzător Wok. Arzătorul Wok de la acele plite e ideal pentru gătit în stil asiatic – randament mai mare. Ca și dotări are: rotisor, grill, alimentare cu gaz, alimentare electrică (pentru aprindere electrică la cuptor/arzătoare) și siguranțe. Cuptorul său are un volum de 53 litri care e aproape cât media și puteți găti cam orice.

Dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 50 cm lățime și 60 cm adâncime. Cam toate sunt la fel și cele care au o lățime de 60 cm au plită mai lată și cuptor mai generos.

Plusuri: are grill, rotisor, încălzire inferioară, iluminare cuptor, timer, un design plăcut și e ieftin.
Minusuri: nu prea sunt.

Zanussi ZCG512G1WA e o alegere bună pentru cei care vor să înlocuiască vechiul aragaz. Acesta poate fi alegerea corectă sau puteți alege unul pe inox dacă aveți aparate pe acea culoare (să se asorteze mai bine).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu