≡ Meniu

Zanussi ZCG512G1XA, aragaz 50cm pe gaz

Zanussi ZCG512G1XA e un aragaz cu 4 arzătoare care sunt aprinse electric, iar acestă aprindere electrică nu e doar la plită, ci și la cuptor. Am putea spune că e un model premium întrucât are incorporat grill, rotisor și funcție pizza. Rotisorul e pentru cei care vor să facă pui ori altele la rotisor.
Poți să-ți dai seama că e vorba despre un aparat destinat celora care vor un aparat pentru gătit care să încapă într-un spațiu de 50 centimetri.

Acest aragaz are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care e și foarte ușor de folosit. Alături e și o imagine din care vă puteți face o părere cum arată, iar legat de capac trebuie spus că e unul din sticlă.

Zanussi ZCG512G1XA, aragaz 50cm pe gaz

Pe partea de specificații se poate lăuda cu cele 4 arzătoare pe gaz, cu aprinderea electrică pe partea de cuptor+plită, materialul de caltitate din care e realizat (inox) și că vine cu un aspect păcut (având capac din sticlă).
Dacă vrei să-l compari cu un cuptor incorporabil atunci trebuie spus că are o capacitate de 53 litri.
Chiar dacă e un aparat pe gaz acesta e unul sigur, iar căldura e una oferită instant.
Pentru persoanele care vor să mănânce pizza trebuie să le spun că acest aparat e unul care vine cu funcție pizza care va încălzi automat la temperatura potrivită pentru acest fel de mâncare.

Pro achiziție unui astfel de aragaz ar fi prețul mic, că arată bine, faptul că vine de la un brand recunoscut și că are o fiabilitate ridicată.
Contra achiziției nu am ceva deoarece chiar are tot ce ai avea nevoie de la un astfel de aparat.

Concluzia mea legată de un astfel de aparat ar fi că-și merită banii întrucât chiar arată bine și vine de la un brand care e italian. Acest brand e deținut de Electrolux care sunt suedezi.
În privința siguranței în utilizare acest model e sigur deoarece vine cu un mecanism de protecție, însă nu e o idee prea bună să lăsați intenționat ochiurile pornite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu