≡ Meniu

Zanussi ZCM550G1WA, aragaz cu plită mixtă și cuptor electric

Aragazul Zanussi ZCM550G1WA nu e unul clasic și nici nu putea fi unul în acest buget. Există multe modele mixte însă cele cu plită mixtă sunt rare iar majoritatea e reprezentată de cele clasice cu alimentare doar pe gaz. Există modele pe gaz și cu aprindere electrică, motiv pentru care are alimentare electrică însă doar pentru acea aprindere. La aragazuri nu veți găsi aprindere integrată ca la plitele integrate (funcție de aprindere la o singură mână).

Dacă nu vi-l permiteți sau poate că vreți o plită pe gaz, sunt multe alternative iar ele pot să vină de la diverși producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZCM550G1WA, aragaz cu plită mixtă și cuptor electric

Plita sa e pe jumătate electrică adică are două discuri electrice, iar arzătorul mare și mic sunt pe gaz. Cuptorul acestui aragaz e de 56 litri și nu e cel mai mare. Volumul său e corespunzător cu dimensiunile aragazului, adică nu poate fi mare dacă nu e un model cu lățime de 60 cm. Fiind un cuptor electric, vine cu funcții de gătire mai bune: încălzire inferioară, încălzire superioară, ventilator, grill. Sunt incluse grătarul și capacul metalic din poza de sus care se potrivește perfect dacă aveți o bucătărie pe alb sau poate blatul de la mobilier e tot alb. E bine să țineți cont de culori deoarece ele se pot asorta sau nu (alb cu negru se asortează foarte bine).

Dimensiunile acestui aparat electrocasnic sunt următoarele: 85 cm înălțime, 50 cm lățime și 60 cm adâncime. Designul e pe alb iar ușa e neagră ca și la restul. Capacul e metalic la acesta dar există și modele cu capac din sticlă (ideal dacă pe perete aveți un finisaj aparent).

Plusuri: cuptor eficient cu ventilator, funcție pizza, ușa e rabatabilă pentru a curăța mai ușor interiorul.
Minusuri: nu are un cuptor prea voluminos.

Alături de Zanussi ZCM550G1WA vă recomand o hotă albă adică să se asorteze cu designul modelului de mai sus. Nu trebuie ca aparatele să fie de la același brand ci alegeți ceea ce vă place și vi se pare corespunzător pentru acel buget. Când cumpărați un aparat .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu