≡ Meniu

Zanussi ZEI6840FBA, plită pe inducție cu touch

Zanussi ZEI6840FBA este o plită electrică care e premium datorită faptului că-i pe inducție și cu comenzi touch. Dacă nu știați care e avantajul unei plite pe inducție față de o plită vitroceramică atunci ar trebui să vă spun că e consumul mic de resurse întrucât e încălzit doar vasul, nu și întreaga plită.
Cu o plită precum aceasta o să vă faceți o bucătărie ca în emisiunile lui Jamie Oliver. O să mai aveți nevoie și de un cuptor Zanussi ZOA35701XK.

Plita are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arat bine, ci e și foarte eficient. Nu era rău dacă avea wok, dar asta întâlnim doar la plitele pe gaz ori la cele mixte. Wok e acel arzător puternic util pentru gătirea mâncărurilor asiatice.
Poți vedea că e de culoare neagră, lucru care înseamnă că se va integra în orice bucătărie.

Zanussi ZEI6840FBA, plită pe inducție cu touch

Specificații interesante ar fi faptul că are 4 zone de gătit, sisteme de protecție și o bună poziționare a butoanelor (cei mai mici de statură vor aprecia acest lucru). Alimentarea se face electric, dar nu consumă prea mult curent.
În cazul în care aveți copii care sunt neastâmpărați atunci trebuie știut că aparatul vine cu sistem de protecție copii, iar deconectarea se face automat.
Alte modele nu vin cu cablu de alimentare și de aceea trebuie să spun că acesta are unul de 1,5 metri.

Principalul motiv pentru care cineva ar cumpăra aparatul acesta ar fi că e pe inducție, tastele ușor de folosit și că acum e la ofertă.
Din păcate nu vine cu wok, iar vasele trebuie să fie metalice (în caz contrar acestea nu vor fi încălzite).

Deci dacă vrei un aparat care să nu coste prea mult și care să se integreze perfect în bucătăria ta atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea. Plus că brandul Zanussi e unul excelent, iar acest lucru garantează o fiabilitate (siguranță în utilizare) crescută.
Alături am pus un clip cu un model similar pentru a vă face o părere aproximativă despre cum se prezintă acest aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu