≡ Meniu

Zanussi ZEV36340XB, model vitroceramic de 57.6 cm

Pentru persoanele care vor să gătească rapid recomand o plită incorporabilă Zanussi ZEV36340XB. Aceasta e una vitroceramică cu 4 zone de gătit și realizată din materiale de calitate.
Datorită designului modern acest model e unul care se adresează celora în căutarea unei plite pentru o bucătărie modernă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe acești bani primim un aparat care oferă o temperatură exactă atunci când trebuie să gătiți. Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model. Poți observa că se integrează perfect într-o bucătărie modernă.

Zanussi ZEV36340XB, model vitroceramic de  57.6 cm

Întrucât e o plită vitroceramică o să fie ușor de curățat, iar pentru a scoate diferite pete e nevoie doar de câteva ștergeri.
Vine cu un indicator de căldură reziduală, iar în acest fel sunteți avertizați că arzătorul e încă fierbinte, chiar dacă nu ați folosit plita pentru o scurtă perioadă de timp.
Tastele sunt unele poziționate frontal și de tip touch aș încât să folosiți/acționați aparatul cu un efort minimal.
Vine cu multiple sisteme de siguranță printre care aș aminti indicatorul pentru căldură reziduală și deconectarea automată.
Întrucât e un aparat incorporabil trebuie să vă gândiți de la început unde o să-l amplasați deoarece are un cablu nu prea lung de 1,5 metri. Și la restul electrocasnicelor (de la aragaz și până la combină frigorifică) au cabluri de alimnentare la fel de scurte.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că e fabricat în Italia (aparatele fabricate în UE sunt mult mai de calitate spre deosebire de cele din Asia), alimentarea electrică și poziționarea butoanelor într-o poziție accesibilă.
Contra achiziției ar fi lipas arzătorului WoK.

Deci, dacă te interesează o plită care să se integreze perfect în bucătăria ta deoarece e de culoare neagră și incorporabilă atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Unii ar zice că de ce să aleagă modelul acesta peste unul pe gaz, iar răspunsul e că e mai sigur, încălzirea e uniformă pe tot timpul gătirii și vine cu tehnologie touch.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu