≡ Meniu

Zanussi ZFC1040WA, ladă frigorifică compactă și eficientă

Zanussi ZFC1040WA e una dintre puținele lăzi frigorifice cu design compact și spun asta pentru că majoritatea sunt cu volum mult mai mare. Cele cu volum mare ocupă mult spațiu deoarece nu sunt ca și congelatoarele (sunt mai late și au doar coșuri). Congelatoarele au un volum împărțit în compartimente și astfel se poate sorta mai bine alimentele (e ideal dacă aveți multe sortimente), dar tot într-o ladă se pot pune mai multe alimente. Un frigider nu are un congelator mare ca și la combine, deci majoritatea celor care vor un congelator ca cel de jos poate au doar un frigider (combine au congelatoare ceva mai mari).

E genul de aparat care nu-l folosiți tot timpul ci numai când actualul congelator nu mai face față (e prea plin). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZFC1040WA, ladă frigorifică compactă și eficientă

Volumul unui aparat poate afecta atât dimensiunile dar și aspectul său. Astfel că o ladă mare e ceva mai lată, pe când un congelator arată aproape ca un frigider. Eu aș alege o ladă pentru că intră mai mult în ea și alimentele pot fi scoase cu ușurință din ea. Volumul net al acestui model e de 98 litri care poate fi de ajuns deoarece e mai mare decât cel oferit de o combină.

Pentru o clasă energetică A+, consumul de energie e de 170 kWh pe an dar oricum nu cred că-l veți folosi chiar tot timpul anului (doar că aveți mai mult de congelat). Capacitatea de congelare e generoasă și e mult peste cea a unui congelator – 9.5 kg la 24 de ore.

E destul de silențios pentru o ladă frigorifică dar oricum acest aspect nu e foarte important cât timp e un aparat performant. Doar frigiderele sunt foarte silențioase deoarece au congelatoare mici dar depinde și de tehnologiile sale.

Plusuri: arată destul de bine, ocupă puțin spațiu, capacitate de congelare mare, consum mic de energie.
Minusuri: nu sunt.

Zanussi ZFC1040WA poate fi pusă chiar îi în bucătărie dacă aveți loc însă eu aș pune într-o cameră ferită de căldură și aburi (în cămară, deoarece nu veți scoate în fiecare zi alimente congelate din ea). Are unde design simplu și nici nu are mare importanță acest aspect deoarece nu e un aparat care-l folosiți zilnic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu