≡ Meniu

Zanussi ZFC31400WA, ladă cu 300 l

Zanussi ZFC31400WA e o ladă frigo cu o capacitate netă de 300 litri (304 brut). E utilă celora interesați de un aparat care să te ajute să păstrezi la rece o cantitate mare de alimente. Evident că poate fi utilizată în scop comercial, dar și domestic (acasă).
Probabil că unul dintre cele mai bune motive pentru care cineva ar cumpăra acest aparat ar fi că se deschide ușor. Știm cu toții cât de enervant e să nu poți deschide frigiderul ori alt aparat frigorific, dar nu e cazul la acesta.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă dorești să investești mai mult și să-i extinzi garanția atunci poți să extinzi garanția cu unul sau doi ani. Aspectiv se prezintă bine, lucru sesizabil de alături.

Zanussi ZFC31400WA, ladă cu 300 l

Acest aparat e unul foarte bun pentru cei care au mulți porci ori multe alimente care trebuie păstrate la rece. În acest sens te va ajuta volumul net de 300 litri care e unul similar cu cel al unei combine frigorifice.
E ușor de utilizat deoarece deschiderea sa se realizează fără efort întrucât vine cu tehnologie de anulare a vidului.
În comparație cu alte modele, acesta poate fi instalat oriunde deoarece are paravan anti-condensare care previne condensarea.
Legat de nivelul de zgomot trebuie spus că nu e mare întrucât are 49 decibeli. Oricum, o ladă precum aceasta se pune mai mult în zone care nu sunt locuite, cum ar fi garaj, pivniță, cămară etc.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție deloc mare, că vine de la un brand de încredere (Zanussi care e un brand italia cumpărat de suedezi de la Electrolux), fiabilitatea crescută și faptul că are 3 coșuri interioare care ajută la o mai bună poziționare a alimentelor.
Contra achiziției probabil că ar fi lipsa No Frost, dar o astfel de lată costă dublu (a se vedea lada Electrolux EC2640AOW).

În rest, acest model e unul care e foarte avansat și care te va ajuta să economisești mult curent. În comparație cu vechea dvs. combină, acest model e unul care are un consum mic de energie, lucru sesizabil la final de lună pe factura de curent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu