≡ Meniu

Zanussi ZFU23403WA, congelator cu Space+

Congelatorul Zanussi ZFU23403WA pare să fie un model mare cu tehnologii noi și nu se compară cu modelele vechi, în special dacă discutăm de partea de consum de energie. Acest congelator are clasă de eficiență energetică A+ care e foarte bună pentru acest tip de aparat frigorific. Astfel, pe an acest congelator consumă în jur de 248 kWh și trebuie raportat la volumul total. Bineînțeles, o ladă frigorifică oferă un volum mai mare în același buget și poate că nu vă interesează să sortați prea mult alimentele.

Bugetul vostru trebuie să fie destul de mare, iar acest congelator se poate pune cam oriunde deoarece nu e lat și trebuie să fie ferit de căldură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZFU23403WA, congelator cu Space+

Interiorul e compartimentat pentru a sorta mai bine alimentele, doar că veți pierde puțin spațiu. Un avantaj e că puteți scoate fără probleme alimentele dorite și le veți observa destul de ușor. Capacitatea de congelare e foarte mare și e normal să fie așa deoarece puteți să introduceți până la 20 kg de alimente în 24 de ore. Dezghețarea e manuală la acest model (așa e la multe alte modele) și poate doar unele modele cu tehnologie de răcire numită No Frost pot avea un sistem automat de dezghețare (se formează mai puțină gheață – control mai bun al umidității).

Designul acestui model e unul plăcut pe culoarea albă, cu mâner vertical, uși reversibile și deschidere standard spre dreapta. Ca și o funcție specială, congelatorul dispune de avertizare sonoră pentru temperatură prea ridicată. Dimensiunile sale sunt rezonabile în sensul că nu ocupă mult spațiu și oferă destul loc pentru depozitarea alimentelor.

Plusuri: are avertizare pentru temperatură ridicată, interior voluminos – tehnologie Space+, consum redus, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt la așa performanțe.

Zanussi ZFU23403WA e un aparat frigorific destul de avansat astfel că are o clasă energetică foarte bună. Același lucru pot spune și despre lăzile frigorifice de la acest brand și care au apărut în ultima perioadă. S-ar potrivi perfect alături de un frigider mi sau mai mare deoarece frigiderele nu au congelatoare mari precum combinele ori side by side-urile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu