Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Zanussi ZGG67412XA, plită cu aspect plăcut

Plita incorporabilă Zanussi ZGG67412XA e una dintre cele mai accesibile variante de la acest brand și care poate potrivi alături de orice alt cuptor incorporabil. Designul plitei e destul de plăcut deoarece e vorba de o culoare inox, grătar destul de simplu și pe lângă care se poate curăța destul de ușor. Panoul de control e destul de simplu, iar butoanele nu sunt vopsite ca la alte plite. Alături de acele butoane se poate observa un buton dedicat aprinderii electrice, deci plita nu are aprindere la o mână.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează bugetul, deoarece pot fi plite care costă chiar și de 2-3 ori mai mult (dacă vorbim doar despre cele cu gaz). Un pachet promo de tip plită+cuptor vă poate ajuta să economisiți bani doar că nu puteți alege ce vă place. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Zanussi ZGG67412XA, plită cu aspect plăcut

Alimentarea principală e cu gaz, dar are și alimentare electrică pentru sistemul de aprindere. Arzătoarele acestei plite sunt de puteri diferite și cu cât e mai mare cu atât puterea e mai pe măsură. Dacă ar fi avut un arzător Wok, puterea sa ar fi fost mult mai mare decât cea a arzătorului mare (chiar și 4.5 kW), pentru că are două inele de ardere.

Pe partea de dotări speciale are: sistem protecție copii și deconectare automată. E foarte important ca o plită să aibă siguranță deoarece alimentarea trebuie oprită atunci când se stinge flacăra. Dimensiunile sale sunt acceptabile și cu cât e mai mare, cu atât puteți pune vase de dimensiuni ai generoase (e mai mult spațiu între arzătoare).

Plusuri: are arzătoare puternice, randament ridicat, design plăcut, fiabilitate și preț atractiv.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Zanussi ZGG67412XA e un aparat care se instalează ceva mai diferit decât altele, deoarece la acesta trebuie să decupați din blat. Cuptorul poate fi incorporat în actualul mobilier din bucătărie ori faceți unul spațial pentru el lângă. Oricum, plita de mai sus e una dintr cele mai accesibile soluții și nu puteți avea pretenții, iar pentru cei interesați, am pus clipul de mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu